Arkadaşlar merhaba;
Geçen Cumartesi İncesu Kanyonu'na yaptığım gezinin fotoğraflarını sonunda yükleyebildim. Yol çok virajlı ve dar olduğundan Ortaköy'e (Çorum'da) iyice yaklaşana kadar durup fotoğraf çekemedim. Bu arada hemen belirtmeliyim ki, motorlarımız süper arkadaşlar. beni hiç üzmeden o dik yamaçlara çıkardı. Ben de ilk fırsatta güzel bir zircir temizliğiyle kendisini ödüllendireceğim
İşte Ortaköy'e iyice yaklaştığımda çektiğim birkaç fotoğraf
Ortaköy'ün içinden dümdüz geçerek İncesu Köyü'ne doğru gidiyorsunuz.
Uyarmalıyım İncesu tarafına ilerlerken yolda abuk subuk çukurlar var, dikkat etmek gerekiyor. ayrıca bu gezinin en belirleyici macerası olan köpek kovalama maceralarımdan ilkini de burada yaşadım. Ama yılmadım ve sonunda kanyona ulaştım.
Küçük bir ilçede çalışmanın bana kazandırdığı tecrübe motorumu otoparka koymak yerine daha iyi bir yer bulabileceğim hissini verdiğinden köyün içine doğru hareket ettim. Aşağıda gördüğünüz kahveci amcaya motorumu, kaskımı, montumu ve pantolonumu

(motor için olanı tabi) emanet edip; kahvenin içinde mayomu giydikten sonra düştüm kanyon yoluna
kanyona gidiş yolunda çektiğim ilginç bir ev. içerden bana baktıklarını fotoğrafları incelerken farkettim
ve kanyonun ilk girişi aman bu zincirlere güvenmeyin tutunmak için değil süs olarak konmuşlar.
şimdilik manzara güzel ve sakin bir gezi havasında
işte zurnanın zırt dediği yer. önce güzelce botları sırt çantama koyup karşıya yalınayak geçmek istedim ama ne mümkün nehrin altındaki taşlar çok keskindi geri dönüp botları giydim.
sonunda karşıya geçebildim. resimlerde görünen balıkçı tulumu giymiş arkadaşlar orada öğretmenmiş onlarla tanışıp muhabbet ettik ve yola beraber devam ettik. Ancak tulum giymenin hata olduğunu sonradan acı bir tecrübe ile öğrendiler.
Botların durumu şimdilik iyi ve yorucu bir yolculuktan sonra serinlemek de güzel oldu
Kanyon ilerledikçe daha da güzelleşti
Yolda oranın yerlileri ile karşılaştık nerelerden geçeceklerini bildiklerinden daha az ıslandılar
Yukarıdaki fotoğraf makinesi ile çektiğim son fotoğrafdı. Çünkü bundan sonraki karşıya geçişte kendisini ıslattım ve kısmi felç geçirmesine neden oldum

Video çekiyor ama fotoğraf çekmiyor artık

Tanıştığım arkadaşlar balık tutmak için konakladıklarında ben çantayı bırakıp kanyonda ilerlemeye devam ettim. İlerisi daha da güzeldi fakat çoğu yeri yüzerek geçtiğimden fotoğraf çekemedim. Hele nehirden aşağı kendimi suya bırakarak indim ki onun keyfine diyecek yoktu. İşte gezi sonundan bazı fotoğraflar
url=http://urlal.com/dqqf]
[/url]
Dönüşüm çoban köpeklerinin dönüşleri ile çakıştığından baya maceralıydı. Ama öğrendim ki paniklemeden köpek yanınıza geldiğinde gaz açarsanız hiç bir problem olmuyor.
Sabrınız için hepinize teşekkür ederim. Mutlu günler geçirin.