Bende bugün bir tane gv 250 aldım...umarım hep hayırlı yollara sürerim..4500 peşim 600X5 taksitle 7500 e maloldu...300 de plaka için gidiyor...görüşmek üzereRodajı konusunda tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim..
güzel bir gezi olmuş arkadaşlar tekerinize sağlık motorum olmadığı için katılamadım ben ama yarın geliyor yeni motorum bundan sonraki gezilere benide çağırmayı unutmayın malum net,e girme fırsatım olmuyor pek![]()
İnşallah bu hayalleri yaşarız, geçenlerde Şarköy'den dükkan aldım diye yazdım, bankaya kredi başvurusu bile yaptım, bu yılbaşı için hayalini bile kuruyordum, adam satmaktan vazgeçti dükkanı, benim hayallerde geçici olarak askıya alındı.
Ama motosiklet sevdasından vazgeçmiyorum. Bu hafta motosikletimle Van'a gittim, giderken hava süperdi, yolda bir kaç fotoğraf çektim, açıköğretim sınavım vardı, sınava girdim çıktım, Van merkezde bir attıktan sonra dönerken bir dolu bir yağmura yakalandım, GV250 ile yağmur ve dolu tecrübesi de yaşamış oldum. Sağ sağlim döndüm. Arkadaşlar gibi benim fotoğrafımı çekecek kimseyi bulamadım, burda yalnız takılıyorum. Ancak kendi çektiğim fotoğraflardan bir kaç tane göndereceğim.
Kusura bakmayın arkadaşlar resimleri ancak atabildim.
Bende bugün bir tane gv 250 aldım...umarım hep hayırlı yollara sürerim..4500 peşim 600X5 taksitle 7500 e maloldu...300 de plaka için gidiyor...görüşmek üzere Rodajı konusunda tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim..
olm sinan varya alacağın olsun rezil ettin beni bütün topice
ya murat olm seni de unuttuk ya harbiden sen nerden bilcen burayı değilmi?
hepiniz süpersiniz valla arkadaşlar...
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır mesaj yazmadım buraya ama arada bir okuyorum. Şimdi bilginize ihtiyacım var. Bende 2009 model s&t kanuni gv 250 var. 5.500 km de ve tüm bakımları yapıldı.
Geçen hafta bir tanıdığıma yardım için moda taraflarında paket taşıyodum. Yani yoğun trafikte güneşin en sıcak olduğu saatlarde bir, bir buçuk saat kadar yoldaydım. yokuş yukarı çıkarken bi anda motorun devri düşmeye başladı gaz versem de biraz devir normale yaklaşır gibi olup tekrar düştü. bu her denememde oldu ve motor her denememde stop etti. sanki yorulmuş gibi. Benzin deposunun motordan en uzak kısımları bile daha önce olduğunu hatırlamadığım kadar sıcaktı. gölgeye çekip 1 saat kadar soğumasını bekledikten sonra tekrar çalıştı ama trafikte 1 saat geçirdikten sonra tekrar oldu bu. Kızıltoprak taraflarında 3. kez olduktan sonra eve döndüm ve ertesi gün servise götürdüm. o yolda herhangi bi sorun olmadı. Servistekiler bana bikaç gündür kendileri bindiklerini e5 dahil pek çok yerde trafikte gezdiklerini ve buna rağmen sorunun tekrarlamadığını söyledi. Bunun üstüne bujileri kontrol etmişler ve genel olarak bir bakmışlar ama herhangi bir sorun görememişler.
Bu tip bir sorunla karşılaşan oldu mu arkadaşlar? Servise kontrol etmesini özellikle istemem gereken bi parçasından şüpheleniyor musunuz? Ne yapmalıyım bilemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
alomatik merhaba bnde sende olduğu gibi 2009 gv 250 sahibiyim. her nekadar gv 250 topiğinin mudavimi olsamda pek yazmışlığım yoktur.. dün ve bugn senn yaşadığın problemi yaşadm, depo çok sıcak ve motor stop ediyor çalısıyor ama gaz yemiyor tekrar stop ediyor . yarm saat bekleyince kendine geliyor. yarın ustaya göturucem ama önce sana sormak istedim problemi çozebildinmi diye.... bnm motor 2009 model 7500 kmde
butun arkadaşlara merhaba
Yaşadığını probleme istinaden bir iki şey söylemek istiyorum.
Kanuni nin getirdiği modellerde yağ için sıcaklık müşürü var mı yok mu bilmiyorum ama Kanuni öncesinde olan modellerde yok, onu biliyorum. Muhtemelen de bu yüzden bu tarz bir problemi biz yaşamadık, en azından hiç yazan olmadı.
Ama eğer sizin modellerde bu sıcaklık müşürü varsa (yani hararet olup olmadığını tespit edecek sıcaklık ölçen sensör), yaşadığınız durumun olması normaldir. Hatta problem bile değildir çünkü motor kendini korumak adına bu hareketi yapıyordur.
Tabi siz yine de bir Kanuni Servise sorun, hararet müşürünün olup olmadığını!