Ah be abi bu gezilerin tadı damağımda kaldı valla. Havalar düzelse de bir an önce tekrarlasak 
Yasin inşallah denk gelir tanışırız fuar zamanı şöyle toplu bir yol yaparız hem de![]()
Canan inan çok merak ediyorum o hallerini görmek nasip olur inşallah
Vayy be Koray'ın motorunu ilk aldığımız günü hatırlıyorum. Yağmur ve fırtınalı bir akşamda, Maslaktan Darıca'ya kadar götürmüştüm motorunu. Sonrasında Önder'in de dediği gibi çok iyi baktı motoruna ve nerden nereye şimdi motor Bodrumda
İlker, Devrim'inde dediği gibi karışık biraz Koray'ın durumu. Varadero almış ama gözü hala DL650'de onunArtık cruisere bineceğini pek sanmıyorum Koray'ın, gönlü bu tarz motorlardan yana ama başka sebepleri var enduro tarzı için.
Neyse bayağı kişiselleştirdik topici
Bu arada ben fuara motorla gitmeyi çok istiyorum inşallah hava güzel olursa ortak bir yerde toplanıp gidebiliriz diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
Hakan zaten komşuyuz birlikte geçeriz gelirsen fuara, senin içinde uygun olursa.
Ah be abi bu gezilerin tadı damağımda kaldı valla. Havalar düzelse de bir an önce tekrarlasak![]()
yaw arkadaşlar yolunuz antalyaya falan düşmezmi?şöyle çılgınlık yapıp çıkın yola ben sizi antalyada ağırlayım..sonra beraber döneriz izmire kadar eşlik ederim size olmamı
wayy be süleyman kardeşim de tam koruma,pantolon da var sanrım...helal abi![]()
yaw arkadaşlar yolunuz antalyaya falan düşmezmi?şöyle çılgınlık yapıp çıkın yola ben sizi antalyada ağırlayım..sonra beraber döneriz izmire kadar eşlik ederim size olmamı![]()
YA PARDON YENİ ÜYEYİM YBR 125 TOPİĞİ VARMIŞ NERDEN GİRECEM