Doğru tespit yapmışsın ben de almadan önce çok araştırdım ve 250 cc likler arasında performans / fiyat açısından gv 250 yi seçtim. yalnız bizim motorlar yüksek torku yüksek devirde üretiyor t-win motor olduğundan dolayı sanırım. normalde düşük devirle seyir halindeyken (örneğin sollama yapmadan önce) vites küçültüp deviri yükselttiğinde motor adeta çıldırıyor ve aniden ivmeleniyorsun ve böylelikle hemen sollayıp daha az risk alıyorsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:07 ----------
dostum motorun çok temiz görünüyor, kazasız belasız kullanman dileğiyle
O Hyonun motor tipinden kaynaklanıyor, v-twinden değil

kendileri cruiser kılığına girmiş bir naked
Beyine gelinirse yanmış beyinlerin bile tamir edildiğini gördükten sonra, bu sorun hiç bir şey diyorum... Motor sağlam olsun 10 sene sonra bile tek marşla çalışsın, o güveni versin yeter...
Parçaya gelirsek, her motorda başınıza gelir. Belki de hyoda çok daha kısa sürede ulaşabilirsiniz parçaya, ben dragstarın contasını arıyorum 5 gündür harıl harıl yok, neymiş yamaha beldeyamadan ayrılmış, yamaha tam hazıra geçene kadar stokta parça tutmuyorlarmış... Hiç istemediğim şeyi yapıp sanayide conta kestireceğim artık. :mrgreen: