siteye ben de ulaşamadım
arkadaşlar bu fren balatalarının ömrü ortalama kaç kilometredir.biliyorum kullanıma bağlı ama ortalama soruyorum.kaç kilometrede değiştiniz..8 bin km'de değişmesi gerekirmi?
arkadaşlar bu fren balatalarının ömrü ortalama kaç kilometredir.biliyorum kullanıma bağlı ama ortalama soruyorum.kaç kilometrede değiştiniz..8 bin km'de değişmesi gerekirmi?
Arkadaşlar ST antalya bayisinde 2009 gv250 8000 TL , sıfır km de , satışı yapıldığı tarihten itibaren garanti başlıcak , temmuzdan ellerinde kalmış 2010'larda belli olunca bunun fiyatını indirmişler ...
Ne dersiniz bu fiyat St için iyimidir ? Hyosungların 2.elleri çok daha düşük ancak karbiratörlüler için bir süre sonra parça sıkıntısı yaşanabilir korkusu var , yoksa 4000 Tl civarı güzel araçlar bulunabilir 2005 -2006...
Karar veremedim bir türlü...
bu konuyu iyi düşün derim. 8000 az para değil.
Elbette 8000 az para değil , yalnız ST kanuni hyosungların garantisini karşılamasada enazından yedekparçalarına kefil olabilseydi daha rahat olacaktım . aldıktan sonra keşke 8000 verseydim enazından sıfır olurdu böyle başım ağrımazdı demek istemem , tabi kararsızım ama yaza girmeden bir motor sahibi olmak istiyorum haliyle her ihtimalide boş zamanlarda düşünüyor insan...
Elbette 8000 az para değil , yalnız ST kanuni hyosungların garantisini karşılamasada enazından yedekparçalarına kefil olabilseydi daha rahat olacaktım . aldıktan sonra keşke 8000 verseydim enazından sıfır olurdu böyle başım ağrımazdı demek istemem , tabi kararsızım ama yaza girmeden bir motor sahibi olmak istiyorum haliyle her ihtimalide boş zamanlarda düşünüyor insan...
arkadaşlar hepinize mutlu,sağlıklı,bol kazançlı,huzurlu bir sene dilerim....yeni yılınız kutlu olsun
nerde bu başlığın vatandaşları huuuuuu......berman kardeş selam...gv250 için bahsettiğin gaz kesme problemi bildiğim kadarıyla 2007 ve üstü modellerde yok..ama olanlardada(örnek benim motorum)kafaya takılacak bi sorun değil...boşa geçme sorunu ise genelde daha rodajını tamamlamadan sorun olarak bahseden arkadaşların abartısı sanırım....her motorda boşa geçme biraz sorun çıkarır neticede araba gibi değil..ama rodajdan sonra daha rahat geçer boş vitese...benim şuan boşa atma ile alakalı hiç sorunum yok şıkır şıkır geçiyo hatta bazen 1 den 2 ye attığım zamanlar veriyorum gazı gitmiyor,bakıyorum boşta kalmış 2 ye atmamış![]()