vecihi candır arkadaşlar...beğendiğinize çok sevindim... benim en sevdiğim karakterlerden biridir, hem kendimle hem de motorumla özdeşleştiğini düşündüm, hem de kanuni ile kafiyeli oldu

motorumun adı da vecihi zaten...ona arkadaşlar arasında hiç motorum falan demem hep vecihi derim
depo üzerine de bir stickerını yaptırdım ama afedersiniz b.kunu çıkarmamak için onu yapıştırmadım, duruyor öyle, belki ilerde çamurluklardakini söker, sadece depo üzerine folyo kesim yaparım. tasarımı ben yaptım, grafiker arkadaş üzerinde biraz düzeltmeler yaptı, depo kapağına a-4 boyutunda, ön arka iki çamurluk üzerine yarım a4 boyutunda sticker ve yan kapaklara 11cm'e 1,5 cm folyo kesim logo toplam 20 lira tuttu, motosikleti bu fiyata kişiselleştirmek gayet ucuza geldi yani...böyle işlemler yaptırmak isteyen olursa firmanın adını arar bulurum, kartlarını şu an bulamadım, adını da hatırlayamadım...
esmekaya hoşgeldin, umarım güzel paylaşımlarımız olur...:rendeer:
esmekaya'nın da öğretmen olduğunu öğrenince bizim gv250'lerin memur motoru olduğuna dair fikrim iyice pekişti ne yalan söyleyim, hatta aslında öğretmen motoru. aramızda epey öğretmen var, ben de fen-edebiyat fakültesi çıkışlıyım, formasyonda uygulama hocası stajımı yakmasaydı ben de öğretmen olacaktım kısmet değilmiş