Arkadaşlar merhaba, foruma yeni katıldım. GV250 aldım geçen ay. Sağdan soldan tavsiye aldım, yorumları okudum, en son da yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle aldım motorumu.
Motoru aldığım gün, hayatımda ilk defa motora binmiştim

Yarım saat kullandım motoru küçük bi park alanında. Kısa alıştırmalar falan yaptım. Sonra ertesi gün İstanbul Maltepe'den çıktım yola, Edirne-İpsala'ya getirdim. Hoş oldu

1 ayda 1000 km yaptım. İlk defa motor kullandığım için profesyonel bir görüş veremeyeceğim ama ilk izlenimim oldukça güzel bir motor olduğu yönünde. İstanbul-Edirne yolunda en son 145'e kadar çıkabildim, yokuş aşağı olsa belki daha da giderdi diye düşünüyorum. Sürüş zevki fantastik, orgazmik, çitlembik

(ve bilumum benzer tanımlayıcı kelime)

Motor da çok şekilli bir şey, ışıklarda durduğunda yandaki arabaların motoru süzmesi gurur okşayıcı. Sesi de harika, süratlenmesi de gayet tatmin edici. Bir chopperdan ben böylesi bir acceleration beklemiyordum açıkçası.
Motorda gördüğüm tek aksaklık, soğuk sabahlarda ve uzun süre çalışmadığı zamanlarda motorun çoook zor çalışması. Ya da ben acemi olduğum için beceremiyorum. Cikleyle falan uğraşmak zorunda kalıyorum hep. Bu konuda bi fikri olan varsa ve fikrini söylerse sevinirim. Şimdilik bu kadar, herkese tekrar selamlar