lanet olsun bu motoru yapan ve emeyi geçen bütün arkadaşlara
2008 hyo aldım kışın başında motordan anlamam diye gittim motovizyon kadıköy şubesinden aldım ozamanlar kuralkanın servisiydi. başka biryere götürmeye gerek yokdiye düşündüm. adamlar motor satılık diye rolanti valfi gibi parçalarını deştirmişler motordaki zarar beyinle beraber 1.500 ytl. başka bir servise götürdüm motovizyon servistışı diye onlarda oo bu motora ellenmiş şöyle olmuş bunu garantiden çıkartıyoruz 1.500 milyara motoru süper yaparız. Kuralkanı arıyorum aa motorgarantiden çıkartılmış motovizyonda servisimiz deyil ne .... yiyorsan ye motovizyonda kapanmış artık bizene lanet olsun o ..... lere. ..... çocukları. bütün motor hayallerim içine ettiler. motora sözüm yok ama bukadar dandik ve kişiliyetsiz bir firma getirdiyi için çok üzülüyorum. size tavsiyem gidin en ucuzundan bir honda alın ama bu ....... zlerle uğraşmayın.

orhancım teşekkür ederim.nasıl gidiyo evlilik?cicim ayları bir ömür sürebilecek mi?![]()
Orhan teşekkür ederim. Ben GV250 lilerin jawa lar gibi klasik olacağını ilk gün ifade etmiştim. SAdece yağını ve filtresini zamanında değiştirin ve binin gidin o kadar. 10.000 km yi buldum. Motosikletimde sadece Antakya'da zincir gerdirdim. O da yüklü ve artçılı 1700 km seyahatten sonra rutin bi'şey.. 12.000 km de hava filtresini bujilerini motor yağımı ve filtremi yenileyeceğim. Zincir gerdirme işi son derece basit. Arka AKS'ta yaklaşık 6 cm lik bir germe payı var. Ben şu an ortasındayım. Yani 7500 km dediğimde bu payın ortasına geldim. Bu da demektir ki diğer 3 cm lik germe işi 15000 KM de olacak. Yani 15000 km de motosikletinizin arka aks'sında gerecek kısım kalmaması gerek. Bu durumda en az 7500 km daha gidebilirsiniz demektir. 15.000+7500= 22.500 KM de de zincir tekrar sarkacak demektir. Lakim o esnada bazı kişiler bakla azaltarak aynı zinciri kullanmaya 30.000 km ye kadar devam etmektedirler. Şahsım adıma bunu yani zincirden bakla çıkarma işini asla sağlıklı bulmamaktayım. İdeali germe payı bitince artı 7500 km daha kullandıktan sonra zincir setini yenilemek en güvenli olanı. Aksi halde zincir kırıp arka tekerin sıkışması içten bile değil. Şu an zincir fiyatını sordum. 526-16 idi galiba, fiyatı 154 YTL ki 22500 km de bir değer bir rakam..
:cat:
ben bişiy daha sorayım hazır teknik konular açılmışken....şimdi ben motoru alalı henüz 1,5 ay oldu...2200 kmydi aldığımda...ilk sahibinin nasıl bir rodaj yaptığını bilmiyorum...benimde ilk motorum olduğu için alır almaz gidip iyi bir test yapma imkanım olmadı...yavaş yavaş yol yapıyorum artık....şu 4200deyim...fakat 5. viteste 8000 devirde 120'yi görüyor... buda motoru yoruyo tabi...bu normalmi??? birde normal değilse motoru açmanın bir yolu varmı...çünkü bazen görüyorum 140 lara rahat rahat çıkıyorum gibi yorumlar oluyor....
Arkadaşlar selam,
Selçuk maşallah nice kilometrelere gidersin inşallah kazasız belasız. Darısı başımıza![]()
İlker artık İzmir'de tadını çıkar motorun bol bol![]()
Evet bu arada akşam gelenler kimler parmak kaldırsın. İş çıkışı 6,30-6,45 civarı Küçükyalı Çamlık'ta buluşmayı planlıyorduk en son. Koray ile konuştum gelecek 6da çıkıp bir aksilik olmazsa. Playloud da gelecekti ama ulaşamadım ona telefonla se se bir ki gelenler![]()