Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaşlar.

orhan bende yakın zamanda yağını değiştireceğim motorun.bujileri kaç km de değiştireceğiz bu arada?

[/COLOR]ha bu arada nişanlım için de mont kask siparişi verdik.artık yol arkadaşım da var :) darısı diğer evli veya bekar farketmeksizin yalnız arkadaşların başına :) :p:p

8000de bir değişiyomuş katalogta öle yasıyo...bide amin:)

tanışamadan gidicez kardeşim.. :) fırsat bulabilirsem gelicem hafta içi.. bu arada poyrazköydeki festival hakkında detaylı bilgisi olan varmı?

Koray , ben hafta içide hafta sonuda müsaitim...(gezinin olduğu gün istisnai bi durum olmuştu)

gitmeden bi tanışalım... çok uzak değilsin zaten bana... olmadı ben oraya gelebilirim... hergün boş boş onlarca km yapıyorum zaten... sahilden tıngır mıngır gezerek gelirim... yada istedigin bi noktadada buluşabiliriz farketmez benim için...

Son düzenleme:
Koray , ben hafta içide hafta sonuda müsaitim...(gezinin olduğu gün istisnai bi durum olmuştu)

gitmeden bi tanışalım... çok uzak değilsin zaten bana... olmadı ben oraya gelebilirim... hergün boş boş onlarca km yapıyorum zaten... sahilden tıngır mıngır gezerek gelirim... yada istedigin bi noktadada buluşabiliriz farketmez benim için...

Ben de ben de :) İş çıkışı bi çay falan içsek görüşsek :) Utancımdan daha fazla bir şey diyemiycem :cherry: Der de gelemezsem bu sefer Koray kesin döver beni :p :salut:

hee şimdi anladım... sen avrupa yakasındaki ataşehir'den bahsediyosun... :cherry:

bi tanede bağlarbaşının yanı başında bi ataşehir var ben orası sandım...

hee şimdi anladım... sen avrupa yakasındaki ataşehir'den bahsediyosun... :cherry:

bi tanede bağlarbaşının yanı başında bi ataşehir var ben orası sandım...

Yok yahu tamam bu senin bildiğin Ataşehir işte :) Kozyatağı'nın arkasındaki anadolu yakasında :) Sen ne taraftaydın?

hmm demekki ilk seferinde doğru anlamışım... :)

ben kartaldayım dostum... yakınmışız...

ben nerdeyse hergün akşam üzeri sahilde turluyorum... müsait olduğun bi zaman buluşalım... hem Korayın yanınada beraber gideriz...

Burakcım ben Cuma günleri motorla geliyorum işe, aslında dün ve pazartesi de motorla geldim işe. Uğramam gereken yerler vardı diye. Söz vermiyim ama olursa bu Cuma günü motorla gelirim işe ve kısa bir tura çıkabiliriz. Gerçi söz vermiyim çünkü eşim rahatsız bugün işe de gidemedi ne durumda olur bilemiyorum. Hala hasta olursa Cuma günü evde olmam gerekir.

Orhan kardeşim çok çok geçmiş olsun.
Koray'la da konuştum o da gelmeye çalışcak. Küçükyalı Çamlık'da buluşalım dedik ama bakalım duruma göre netleşiriz :)

Orhan kardeşim çok çok geçmiş olsun.
Koray'la da konuştum o da gelmeye çalışcak. Küçükyalı Çamlık'da buluşalım dedik ama bakalım duruma göre netleşiriz :)

Çok sağol Burakcım.

Küçükyalı Çamlık güzel yer vallahi, o gün eşim iyi olursa onuda getiririm hem. Sende Öznur'u getirmeyi düşünüyormusun Burakcım?

Olabilir akşama bir sorayım iş çıkış saatinde onunla orda buluşabiliriz malum bizim hanım motora binemiyor bu aralar :) Eşin iyi olur inşallah da hepberaber şöyle güzel bir muhabbet ederiz. Evet başka gelen :)

Olabilir akşama bir sorayım iş çıkış saatinde onunla orda buluşabiliriz malum bizim hanım motora binemiyor bu aralar :) Eşin iyi olur inşallah da hepberaber şöyle güzel bir muhabbet ederiz. Evet başka gelen :)

İnşallah iyi olurda geliriz birlikte. Valla süper olur şöyle bol katılımlı bir muhabbet :cat:

bu hafta işe motorsuz gidip geliyorum. ama cuma akşamı buluşma falan olursa gidip motoru alabilirim. ona göre gün-saat haber verirseniz gelmeye çalışırım. zaten pazar günü yalovaya gidemedim bari istanbul içine gelmiş olurum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar