Sorun buji yada karbüratörden kaynaklanıyor olabilir.Enson kaç km de dğiştirdin ve ve kaç km yaptın bi anımsa.
Selam arkadaşlar birde buraya yazayım dedim, belki aynı sorunu yaşayan vardır aranızda.
http://www.motosiklet.net/forum/tek...isindiktan-sonra-gaz-yemiyor.html#post1497497
Arkadaşlar merhaba,
2006 Model Hyosung GV250 sahibiyim. 3 senedir ve 31.000 km dir motosikletimden çok memnunum. Fakat son bir iki haftadır motor ısındıktan sonra, yani yaklaşık 20 km yol aldıktan sonra dur kalk yaparken kalkışlarda stop ediyor veya birinci vitesten ikiye atınca gazı vermeye başlarken gaz yemeyip silkeliyor üzerinden. Motoru ilk aldığımda beyninde sorun olduğu için garantiden değiştirilmişti. Ama o soğukkende sıcakkende yapıyordu bu sorunu. Şimdi sadece ısınınca yapıyor. İki gün önce yaklaşık 1,5-2 lt benzini egzoza boşaltmıştı. Servise götürdüğümde (İstanbul Motor) usta karbüratörün pislendiğini ve şamandıranın pisliklerden dolayı açık kalmış olabileceğini ve karbüratörünü temizlediğini söyledi. Yağınada benzin karıştığı için yağıda değiştirmiş. Sizce başka neden kaynaklanıyor olabilir bu ısındıktan sonra gaz yememe olayı? Fikri olan var mı?
Yolu bilenler değerlendirsinler ama şöle iki güzergah bulabildim siz ne dersiniz?
Kadıköyden Kısklı caddesinden Şile otoyolu çekmeköyden Yavuzselim üzerinden polonezköy ( istenirse orada bir çay molası verebiliriz)
buraya kadar aynı ancak burdan sonra yol ikiye ayrılabiliyor :
biri sahilden İshaklı üzerinden Karakiraz ordan sahile varılıyor ve şileye gidilebilir.
yada diğeri ormanlık yol (en azından google da öyle gözüküyor) Polonezden sonra Hüseyinli , Sırapınar, Üvezli, Yeşilvadiden sonra şile
fikirleriniz varmı???
bu arada polonezköy üzerinden gitmek şart değil benimkiler fikir ben pek de bilmem yolları.
bulurum ama bilmem yolu :mrgreen:
birde direk yol var şile yolu![]()
ben her yola açığımmotorcunun ruhunda macera yokmudur zaten
bu arada haritası olan varmı yanında getirebilecek ??? ben evde bakacağım ama var olduğunu hiç sanmıyorum
bu akşam google earth den bir yol çizelim![]()
tşk emrah güzel bilgiler için![]()