Arkadaşlar merhaba;
Koray Devrim 'de iki adet buji varmış, yeni alma Devrim 'deki fazla bujileri alır ilk fırsatta seninkilerle değiştiririz.
Devrim, buji tanımlamasında kullanılan ön ekler "HOT, NORMAL ve COLD" tam olarak ne anlam ifade ediyor açıkçası bilmiyorum.Fakat öğrenmek için araştırmaya başladım.Eğer farklı bir açıklama bulursam seninle paylaşırım.
Burak, sevgili artçım şimdi sana gaz veriyorum, vıııııınnnnnn vıııııııııınnnnnnnn yeterli oldumu?
Orhan motosiklet ile ilgili her konuda yardıma hazırım.Teknik bilgi yada beden gücü farketmez.
A.y.f.e.r merhaba, motosikletimi aldığımda boşa geçme ile ilgili sıkıntı yaşadım, bunu ıslak debriyajlı motosikletler (scooter olmayan, manual vitesli motosikletler) için üretilmiş motosiklet yağı alıp, yağ pompası filtresi ile beraber değiştirerek çözdüm, boşa geçmeme şehir içinde motoru çok sıkıştırıp, yorarsam zaman zaman yine yapıyor ama eski durumuna göre yok denecek kadar az.Senin sorununa yanıt vermek için motosiklet yağı ile birlikte debriyaj aksamınada bir göz atmak gerekir.