Hoşbulduk arkadaşlar. Üsküdarda Doğancılarda oturuyorum. Çiçekçilerdeki insanlarla tanıştık zaten nedense hep insanların önünde stop ederek beni rezil etti motorum (motorun günahını almiyim aslında benim yeteneksizliğimdi

) eğitimi gelişimde yaptım eğitmenin adını almadım ne yazıkki. ehliyetim, kaskım ve motorum tamam. kaskımı nakit ödememe rağmen 1 ay sonunda alabildim iyiki önceden almaya çalışmışım. (kafam büyük xxl ancak bulmuşlar) mont olarak deri bir paltom var köpek ısırdıktan sonra artık kazada yırtılsa bile pek üzülmiyceğimi farkederek onu motor montuna çevirdim. deri eldivenler, kask, mont ve motor hepsi siyah. sanırım sırtıma reflektif bant yada parlayan birşeyler giymem gerekecek akşamları. ayrıca emekkoray geyikler gayet güzeldi okumaktan gayet zevk aldım.
bu arada aksesuar olarak sissy bar, yanlara heybe çanta ve motor koruma demiri düşünüyorum. sissy bar ı sanırım motosaydan alıcam. motor koruma demirini de imes yada benzer bir sanayiden yaptıracam. ama deri çantayı nereden alacağım konusunda bir nokta belirleyemedim. eğer püskülsüz, deri yada deri gibi görünen, büyük ve ucuz bir heybe tavsiye ederseniz çok memnun kalırım. şimdiden teşekkürler.