ilginiz ve yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...
sormak istedigim diger bir konuda regalden yola çıkarak genel olarak motorların yapısıyla ilgili...
-regalin çift silindirli olan modelleri var ancak V motor değiller...V motor olup olmaması nasıl bir avantaj yada dezavantaj barındırır??
-yüksek devir ve hızda meydana gelen ''titreşim sorunu'' çift silindirlemi yoksa V motor olmasıyla alakalı olan bir durummudur???
-çift silindirli ancak V olmayan motorlar hakkında bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...forumda arama yaptım ancak konuyla ilgili net bilgiler bulamadım...
yani bir motoru tabiki kullanmadan ve test etmeden fikir sahibi olamayız ancak tek silindirli motorlarda yüksek devirlerde titreşim sorunu yaşandıgını biliyoruz...
genelde çift silindirli motorlar V motor oldugundan acaba titreşimin motorun yapısıylamı yoksa silindir sayısıylamı ilgili oldugunu merak ediyorum...
her yerde doğru yanlış bilgilere rastlamak mümkün...mesela geçenlerde nerde okudugumu hatırlayamadım ama internette bir yorum gördüm GV250 nin üzerinde V twin yazmasına rağmen aslında gerçek anlamda V twin motora sahip değilmiş...vs...
bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar...
emekkoray ,
dostum sağlık sorununla ilgili olarak selede yapmak istedigin
değişiklerde sana yardımı dokunabilecegini düşündügüm bir siteye rastladım...
yerleri İstanbul Esenler ' de ve sitede tüm iletişim bilgileride mevcut...
tamamen istegine bağlı şekilde sele yapabiliyolar...sitede bir çok örnek işçilikleri görebilirsin...
www.motosay.com