Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kulaklarımın arkasında ve sırtımda bişeyler çıkıyor.. :) sanırım yüzgeçlerim ve solungaçlarım bunlar.. parmaklarımın arasındada perdeler oluşmaya başladı.. mutasyona uğruyorum sudan.. :) :) :) çok mu abarttım ne...

yardım

rebel merhaba online sınız diye size sormak istedim yeni bir konu ekleyip o konuya fotograf nasıl eklerim yardimci olurmusunuz.

Son düzenleme:
koray valla bombasın abi süper yol göstermişsin :)

bu arada murat burak siz topicde oy kullanmadınızmı yoksa gelmiyomusunuz öle bişansınız yok biliyosunuz değilmi :)

teknik bölüme becere bilirsem kendi yaptıgım kask içi stereo kulaklık ve mic sistemi ni ekleyecem
ilgini cekerse bak dostum

eyvallah redali.. bende bakıyorum onlara ama fiyatlarından yaklaşamıyorum.. topici bekliyorum.. umarım bizimde becerebileceğimiz birşeydir.. :)

koray valla bombasın abi süper yol göstermişsin :)

bu arada murat burak siz topicde oy kullanmadınızmı yoksa gelmiyomusunuz öle bişansınız yok biliyosunuz değilmi :)

:cherry::cherry: Yok canım öyle bir şansımız bilmez miyim :)
Ben kullandım oyumu şimdi bakabilirsin :) Ben evde hala çalışıyorum da şu an bi türlü bitiremedim işimi hala deli olucam feci şekilde uyumak istiyorum amam mümkün değil :salut:

Gözü dönmüş batı barbarlığı karşısında,Kuvayi Milliye ruhuyla canları pahasına göğüs geren ve Çanakkaleyi etten duvar yapan yüce ecdadımızın ruhları şad olsun...Keşke imkan olsada Çanakkalede bu tarihi zamanda ve mekanda kamp yapıp biraz olsun, bize zorla kaybettirmeye çalışılan hislerimizi geri kazanmaya çalışabilseydik...Saygılar....

emrah ne güzel yazmışsın.. fırsatımız olsaydıda gidebilseydik.. ama yaza gidebiliriz hep birlikte.. ayvalıktan çok yakın.. çok güzel olur.. kimse kaybettiremez bize hissettiklerimizi.. korkmuyorum hiç..

yardım

dostum konuyu açtım dedigin gibi yaptım resimleri ama resim dil adres cıktı ne yapayım bir baksana teknik kısma

redali o sana verdiğim link açılınca biraz aşağı indir.. aşağıda yazan daha iyi anlatıyor sanırım.. bir bakayım topice.. biraz aşağıda çok net resimlerle anlatımı var.. görebildinmi? ben çok beceriksizimdir bilgisayar konusunda oraya bakarak yapabilmiştim

Son düzenleme:
yardım

tamam ayarları ordaki gibi yapıp tekrar resimleri girecem ya sırayı karıstırrız artık

ya kusura bakma redali keşke ilk cevapta söyleseymişim biraz aşağıda diye.. bekliyorum resimleri.. bu arada motorun hayırlı olsun.. kazasız belasız kullan inşallah..

tamam

dostum galiba oldu tabi resim boyutunu kucultmedik neyse yakından görülmüş olur böylece ::)))
yorumunu bekliyorum

resimler kendi kendine küçülür sorun değil.. :) çok güzel olmuş sanki kaskın kendinden öyle bir özelliği varmış gibi.. eline emeğine sağlık..

sagol

tesekurler dostum inşallah birilerinin işine yarar bu arada resimleri kücülttüm hata yapa yapa ögreniyoruz....

Gözü dönmüş batı barbarlığı karşısında,Kuvayi Milliye ruhuyla canları pahasına göğüs geren ve Çanakkaleyi etten duvar yapan yüce ecdadımızın ruhları şad olsun...Keşke imkan olsada Çanakkalede bu tarihi zamanda ve mekanda kamp yapıp biraz olsun, bize zorla kaybettirmeye çalışılan hislerimizi geri kazanmaya çalışabilseydik...Saygılar....

18 mart deniz zaferi, güzel bir fikir olurdu Çanakkale yapmak ama haftaiçi olması büyük şansızlık...

Yaa beyler kuduruyorum ben burda siz toplanıp fuar planları yapıyorsunuz ben sadece iç geçiriyorum :pr:

Tarkan 4 Nisandaki gezi içinde belli değil olarak işaretledim. O gün gelemesemde sizleri uğurlamaya Kadıköye gelirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar