inşallah gadaşım inşallah.. bu arada hasta oluyorum galiba.. benim müzik sınıfının duvarlarına resim yapıyoruz resim öğretmeni arkadaşımla. herhalde orada cereyanda kaldım..2 resim atıyorum bitince hepsiyle topic açıcam gadaşım.. tarkan hayırlı haberlerini bekliyoruz abi...
TİWİTİNİN ALTINDAKİ MOTOSİKLETİ TANIYORMUSUNUZ Bİ BAKIN BAKALIM GV CİLER.. GV AŞKI BÖYLE BİŞEY SINIFINDA HERGÜN KARŞINDA OLSUN İSTERSİN
TAMAMLANMIŞ HALLERİDE YAKINDA...![]()
![]()
Arkadaşlar merhaba,
İki haftadır deliler gibi gv 250 arıyoruz. Sahibinden de bakmadığımız ilan kalmadı neredeyse. Eminim yakında biz de aranıza katılacağız![]()
merhaba ahriman.. ben çok tecrübeli değilim ama şimdilik bildiğim kadarıyla cevaplayayım.. akşam tecrübeliler devam eder..şu ana kadar krank kırmış hiç bir gv 250 duymadık.. en tecrübelilerden emrah binlerce km ve uzun yol yaptı ve bazı arkadaşların gv leri 18000 lerde ama krank kırma hikayesi hiç yok.. benim anladığım kadarıyla bu motosiklet aşırı yüklenmeyi yani redline olayını sevmiyor.. gv 250 keyif makinası olduğundan sıkıştıranda yok.. kötü anı da yok inşallah olmazda..
bildiklerim ve konuşulanlardan anladığım bu.. dediğim gibi akşam arkadaşlar daha detaylı anlatırlar.. tekrar hoşgeldin..
QUOTE=ahriman;1431248]arkadaşlar merak ettiğim bir husus var!
bu motorlara bakıyorum ikinci ellerinde gözüm var.
fakat sürekli aklımı gt 250'nin ekzantrik sorunu kurcalıyor. gv de aynı motoru kullanmakta bu konuda sıkıntı yaşayan var mı?
aslında çok istememe rağmen maddi nedenler dolayısıyla hemen alamayacağım. en erken mayıs gibi görünüyor yeni motorun yoluaksesuar fiyatları nasıl peki. örneğin aquila yazılı ön cam?
bakım masraflarınız ne tutuyor arkadaşlar? yağ soğutmanın su suğutmadan farkı nedir?
mrb ahriban insallah sende bizim gibi gv 250 sahibi olursun toplu sürüslerde 500 lük 600 lük motorlara kafa tutuyor nerdeyse alalı yaklasık 7 ay oldu mayıs haziran gibi büyütmeyi düsünüyorum maddi durumu biraz toparlayabilirsem dragstar 650 dusunuyorum bakalım hayırlısı sen alıncaya kadar ben satmamıs olursam gelip motorumu gorebilirsin nerdeyse full aksesuar mart basındada özel yapım rüzgar siperligi taktırıcam nasip olursahoş geldin bu arada