Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım kusura bakmayın birz yoğunluğum vardı...
Ama sayfaları okudum hepiniz sağlıklı ve sıhatlisiniz en önemliside bu :)

Arkadaşlar gün geldi çattı artık motorumu almama sadece günler kaldı. Ya cuma günü ya da pazartesi günü motorumu almaya gideceğim. Motor bildiğiniz gibi kozyatağında.

Şimdi bana lütfen yardımcı olurmusunuz :) birkaç sorum olacak.

Şimdi önce notere gidip satışını yaptıracağız burada yanımız neler almamız lazım?

Satışı yaptıktan sonra ben motoru eve getireceğim ve diğer ruhsat işlemleri için bir muameleciyle anlaşacağım. Burda muameleciye ne vermem gerek ve motorun sahibinden almam gereken belgeler neler? Trafik sigortası yeni onu da mutlaka yaptırmak zorundamıyım tekrar. adamdan neler istemeliyim ki mumaleciruhsatı çıkarabilsin. Ya da muameleci bütün herşeyi halledebiliyormu?
bana yardımcı olursanız sevinirim.

Muameleciye, ruhsat, kimliğin fotokopisi, noterden vekaletname ve noter satış sözleşmeni vereceksin, hayırlı olsun :)

draggy çok saol bilgiler için..
Bu arada noter satışını yaparken birşey lazım olacakmı???
temiz kağıdı filan????

draggy çok saol bilgiler için..
Bu arada noter satışını yaparken birşey lazım olacakmı???
temiz kağıdı filan????

nightshift, draggy sağolsun açıklamış :) Senin notere giderken birşey götürmene gerek yok. Kimliğin yanında olsun yeter. Temiz kağıdını motorun eski sahibi getirecek. Bu arada motor kozyatağında nerede? Bende kozyatağında çalışıyorum da o yüzden sordum :cherry:

nightshift, draggy sağolsun açıklamış :) Senin notere giderken birşey götürmene gerek yok. Kimliğin yanında olsun yeter. Temiz kağıdını motorun eski sahibi getirecek. Bu arada motor kozyatağında nerede? Bende kozyatağında çalışıyorum da o yüzden sordum :cherry:

Bir de temiz kağıdına fazla güvenme, GIB.GOV.TR den kaçak geçiş, trafik cezası, vergi cezası var mı diye bir sorgula, tekrar hayırlı olsun :)

tarkan hayırlı olsun şimdiden.. en son işlemleri tecrübe etmiş biri olarak :) söylenenler doğrudur diyorum :) bu topic gerçekten uğurlu galiba :) 2 ay içinde ne güzel gv lendik.. nice gollere... :)

Beni de sayabilirsin Koraycım gollere :) Gerçi ben alalı epey oldu ama, buradaki çoğu arkadaş gibi bende bu topici baştan sona okuyup evet bu motoru almalıyım demiştim ve motoruma kavuşmuştum. Dediğin gibi uğurlu bu topic :cherry:

saolun arkadaşlar hayırlısıyla bir eve getireyim resimleri de ekleyeceğim:)
Şimdiden çok heyecanlıyım arkadaşlar...

Orhan Motor Toyota plazanın karşısındaki binada duruyor. Kesin biliyosundur orayı. ben 7 sene yaşadım kozyatağında :D
Draggy haklısın ordan baktım borcu harcı gözükmüyor.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim hemen imdadıma yetiştriniz vallahi:rendeer:

koraycım bencede uğurlu bu topic .saol

bu arada birşey daha takıldı aklıma. Peki ben bunu işlemlerini kendim yapmaya çalışsam nasıl olur. Evrakları alıp teslim etsem.
Bir arkadaşım dediki : motor ilk nerede tescil edildiyse orada ruhsat işlemi yapılıyor.
Yani ben avcılardan bir muameleciye versem bile o niye motorun ilk tescillendiği yere gitmek zorundaymış( örneğin bostancı ise oraya gitmesi gibi)
Ya da ben evrakları tamamlayıp avcılarda yaptırabilirmiyim... ???

bilenler bilmeyenleri aydınlatsın :queen::cherry:

nightshift biliyorum orayı. Toyota Nataş'ın orayı kastediyorsun sanırım. Aslında orası Yenisahra diye geçiyor galiba :)

Hadi hayırlı uğurlu olsun şimdiden motorun. Alıp eve getir resimlerini bekliyoruz dört gözle.

Bu arada dediğin doğru, motorun ilk tescili nereden ise orada işlemi yapılıyor. Ancak şehir değiştirmelerde istediğin şubeden yaptırıyorsun ama biraz pahalı oluyor tabiki (tecrübeyle sabittir :cherry: )
İşlemleri istersen sende yapabilirsin tabiki, çalışmıyorsan yada boş vaktin varsa sende halledebilirsin. Muameleciye vereceğin 60-70 TL'de sana kalır. Ama ben uğraşamam sıkıntıya gelemem diyorsan ver muameleciye kafan rahat etsin. Yalnız unutma muamelecide işlemler sonunda vekaletnameni geri al mutlaka

orko evet haklısın yeni sahra ya yanlış söledim evet...
saol allah eve getirmeyi nasip etsinde
biliyorsun gelin ata binmiş ya nasip demiş. :)

tescil olayı demek doğru eh artık uğraşacaz biraz gülü seven dikenine katlanır.
ilk gün denerim orda olmadı veririm bi muameleciye iş biter.

Ben şimdi kaçtım
İstanbul da oturuyorum ama çorluda çalışıyorum o yüzden şimdi 1,30 saatlik bi yolum kendinize iyi bakın en yakın zamanda görüşmek üzere

Eyvallah nighshift. İnşallah havalar düzeldiğinde hep birlikte buluşur turlarız biraz.

Evet arkadaşlar bende GV 250 me hararetle koruma demiri arıyorum...bu forumun başlarında da bu konu tartışılmış şöyle bir cevap var...
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba cruiserdem bende gv 250 sahibiyim koruma demiri olarak piyasada bu motorlar için satılmıyor yanlız üsküdar ACM motorun tavsiyesiyle koşuyolunun kadıköy çıkışında (tepe natiulus)şahin ekzost diye bir yer var.burası her türlü motor için koruma demiri üretiyor.aynen orjinal gibi.global motor sitesindeki aksesuarların aynısını yapıp piyasaya veriyorlar.ben orada taktırdım.harika oldu.vede birçok gv250'de aynı modelleri gördüm.orada taktırabilirsin.fiatı 100 ytl.motorun görünüşünü çok değiştiriyor.selamlar "

--------------------------------------------------------------------------------

İstanbul' da ki arkadaşlar bu egzoscuyla konuşursa bizde toplu olarak bu demirden edinebiliriz...
Sevgiler..::143::

arkadaşlar bu konu ile ilgilenemediniz sanırım

typhoon merhaba.. şuan orhan ile birlikte araştırma yapıyoruz.. 2 yer var ilk fırsatta konuşucaz oralarla.. seninde, ilkerinde beklediğini biliyorum.. sonuç alır almaz haber vericez herkeslere..

Typhoon26, Korayında dediği gibi burası ve Maltepede bir yer var ikisiyle de görüşücez ilk fırsatta. Haftasonu maalesef fırsat olmadı. Zaten bilgi alınca buradan haber veririz :cat:

gadaşım, hafta içimi bakıcaz koruma demirine? gerçi aküde çıktı ama gidip bi konuşmak lazım..

Kardeşim, ben haftaiçi maltepedeki yere uğrayabilirim ama kadıköy natulius'un ordaki yere gidebilir miyim haftaiçi bilemiyorum. Haftasonu yine bizim evlilik hazırlık telaşı içinde koşturmakla geçer diye tahmin ediyorum. Arada fırsat bulur bulmaz bakıcam o şahin egzosta.

Arkadaşlar merhaba, gördüğüm kadar herkesin keyfi yerinde :cat:
İşlerimdeki gereksiz yoğunluktan dolayı düzenli aranıza katılamıyorum.:mrgreen:
Sağlıcakla.. :bounce:

Kardeşim, ben haftaiçi maltepedeki yere uğrayabilirim ama kadıköy natulius'un ordaki yere gidebilir miyim haftaiçi bilemiyorum. Haftasonu yine bizim evlilik hazırlık telaşı içinde koşturmakla geçer diye tahmin ediyorum. Arada fırsat bulur bulmaz bakıcam o şahin egzosta.

OK sizden hayırlı haberler bekliyorum...

Sevgiler.:rendeer:

hocam arada bir merhaba deyin ve biz buralarda olduğunuzu bilip huzurlu olalım yeter :) kolay gelsin...

Arkadaşlar merhaba... Benim bir süredir işlerim dolayısı ile girememiştim.. Bu arada V-Strom pazarlığında inatlaşma sonucu pazarlık sadece evet sadece 250 YTL için bozuldu... Ama hiç üzülmedim.. Umarım bu yazımı satıcı arkadaşımda okur çünkü ayıp olur düşüncesi ile bu lafı söyleyememiştim.. "Çünkü arkadaşlar şu an piyasada bulunamayan MOTOSİKLET değil; PARA!" oyüzden sadece 250 liradan ötürü pazarlık bozan satıcı arkadaşım bir ay satamadığı takdirde zaten 200 lirasını faizden kaybedecek. Anlamak mümkün değil...:pr:

Arkadaşlar merhaba... Benim bir süredir işlerim dolayısı ile girememiştim.. Bu arada V-Strom pazarlığında inatlaşma sonucu pazarlık sadece evet sadece 250 YTL için bozuldu... Ama hiç üzülmedim.. Umarım bu yazımı satıcı arkadaşımda okur çünkü ayıp olur düşüncesi ile bu lafı söyleyememiştim.. "Çünkü arkadaşlar şu an piyasada bulunamayan MOTOSİKLET değil; PARA!" oyüzden sadece 250 liradan ötürü pazarlık bozan satıcı arkadaşım bir ay satamadığı takdirde zaten 200 lirasını faizden kaybedecek. Anlamak mümkün değil...:pr:

Doğru söze ne denir? Yaklaşık olarak 3 aydır kesintisiz olarak 2. el motosiklet piyasasını takip ediyorum bir kaç model hariç (Aslında bunlardan biri de V-Strom) neredeyse %50 fiyatlar düştü. Hatta şok fiyata ilan bile verseniz günlerce kimse aramıyor.
Hayırlısı olsun diyelim demek ki kısmet değilmiş. Bence sezon geliyor diye acele etmeyin 2. el fiyatları artacak gibi görünmüyor. Umarım gönlünüze göre bir motor bulursunuz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar