yolda hiç foto çekilmedim aşırı yağıştan çanta su aldı ve fotoğraf makinesi çalışmadı.Sadece gece motoru garaja sokarken bir fotosu var.Ne kadar zor ve tehlikeli bir yolculuk olduğunu motorun halinden görebilirsiniz.Buz üstün hiç böyle bir tecrübe yaşamamıştım.
bu da temizliğin ardından çekilen fotoğraf ama hala tam olarak çamurlarını temizleyemedim.Dün gelirken bir kaçkez 4.vitese alabildim.Hatta 140ta 5.vitese aldığımda devri düşük geldi ve 5.vitesi istemedi.şuan için 145 max hıza çıkabildim.O da 4.vitesin ortalama devriydi.Tahminene 5.vitesi 170km/h civarında istiyor motor.
Yaşadığım şaşırtıcı bir olayı daha söylemeden geçemeyeceğim Boğaziçi köprüsünden 90 civarı hızda geçerken biraz ivmelenmek istedim ve gaza asıldım köklemediğim halde motor 90 ile giderken patinaja düştü ve arkası salındı.Artık ne kadar güçlü olduğunu siz kestirin.Normal bir binek araba 3lt civarı yap akırken bu motor 3.4 lt yağ alıyor pistonları gerçekten çok büyük ve beygir gücü bir arabanın ki ile aynı.Tüm bunlara rağmen yakıtı hiçte fazla değil:queen::queen:

bugün dinlenipte kullandığımda çok keyif aldım.ortalama 140 km hızda 130kr yaktı tahminen şehir içinde 150-160kr yakacak.Bu müthiş performansa göre hiç birşey gerçekten:cat:
GV650&GV250
bu arada motor 2006 model ve 7800 km de alım satımla dahil 8000 TL yi buldu.