iyi akşamlar arkadaşlarım.ben geldim

koray pazarlık yapacaksan benim param 4000 lira dersen o fiyat indirip senin de yükseltmeni bekleyecektir.o yüzden motoru görmeye gittiğinizde 3800 civarı ile başla,başka param yok falan de.peşin hemen şimdi vereceğim de.o kabul etmeyecektir.sen düşün biraz de ve birkaç gün sonra ara hala vereceğim fiyat geçerli de.paranın yüzü sıcaktır gel razı ol de hem motorun modeli biraz eski hem de km baya yapmış bu devirde kriz de var gel razı ol de.daha ben alım satım falan,ekipman derken 1000 lira daha masraf yapacağım falan de.sonra biraz daha düşürmesini bekle daha sonra da hadi 100 yada 150 daha vereyim (karar senin) daha fazla veremem de ve 3800 yada 3950 ytl fiyata al.bence bu pazarlıktan sonra alırsın

ama heyecanlanıp acele etme.biraz daha sabret ve adama birkaç gün tanı sonra dediğim final konuşmasını yap ve al :mrgreen:
yav amma çok ticaret adamı tirbine girdim ha :queen:
emrah bu arada yedek parçalar şimdiden hayırlı olsun :wiinkk: sırası gelmişken meslektaş bir arkadaş bana kullanma kılavuzu için yardımda bulunacaktı ama....
selçuk sen havale ile almıştın dimi ekipmanlarını?bende internetten almayı düşünüyorum.ve tabiki antalya'da buluşup turlamayı çok isterim senle.
bu gaz kesme olayı benim motorda da var ama ne kadar sıklıkla yapıyor şuan tecrübe edemedim.herhalde çok sıkıntı yapmaz.ben razıyım ayrıca onunla böyle yaşamaya :cat:
koray gelişmeleri iple bekleyeceğim arkadaşım.
orhan sana saçma gelebilir ama sana çok teşekkür etmek geldi içimden.koraya yardımcı oluyorsun.keşke bende istanbul'da olsam da bende yardım etsem

neyse sen motoru hayırlısıyla al da gerisi kolay koray :cat: