geldiiiiiiiiiiim.. eheheheilker dün aradım motorun sahibi arkadaşla konuştum. 2 tane gv si var. pazartesi orhanla gidicez bakıcaz. orhan kredi işi önümüzdeki hafta içi kesin çözülüyor.. yani haftaya havada müsait olursa gidip getiririz motoru. ilker o ıspartadaki motorda bana tuhaf gelen bişey var.. yani pendikteki kadar diri durmuyor bide o kadar seneye okadar az km tuhaf.. üzerindeki doktor arkadaşta hiç öyle az gezecek birine benzemiyor..
bide motoru bu mevsimde biyerden biyere götürmek mesele.. pendikteki motorların ikisindede gaz kesme olayı varmış sordum, arkadaşta dürüstçe söyledi.. ama dediğim gibi hepsindevar ve çok can sıkmıyormuş.. bu arada ilk defa 1.74 cm boya sahip olduğum için mutlu oldum.. orhan sen olmasaydın çok zordu işim.. iyiki varsın kardeşim.. aaaaaaaa benim motoru ilandan kaldırmı o arkadaş benle konuştuktan sonra.. bi baktım yok.. ahhhh ilker sende burada olacaktın 2500 e alırdık
motoru... deniycem verdiğin taktikleri.. ilan tekrar geri gelmiş en başta şimdi..http://www.sahibinden.com/fiyati_du...iyata_kacmazWQQaXQQ10774300WQQpXQQdisplayitem