ii akşamlar beyler. Önceden de dediğim gibi bu motoru almaya karar verdim. Ancak kafamda gene bir sürü tilki var. Kanuniyi de dün yatırdım dizlik yoktu dizi iptal ettik. Motorda pek bişii yok ön mafsal biraz eğildi sanırım. Artçım da vardı arkada neyse buna şükür. Allah kimseye kaza bela vermesin. gelelim mevzuulara motorun ikinci elini alırsam hyosung olduğu için bakım ve yedek parçada sıkıntı çekermiyim. St kanuni olan modeller biraz farklı çünkü mesela tek eksoz siyahı çok hoşuma gitti tek renk hasta oldum. acayip alasım var. Fiyatı 7 400
Sıfırda sissy bar bile yok. Aksesuar içinde birsürü para ayırmak lazım.Dediğim gibi benim bütçemi aşıyo. Asıl önemlisi bu motorun ömrü kaç km dir sizce .. tabi bakıma göre değişir ama genede bi ömrü vardır. ve daha da önemlisi performans git gide düşüyor mu ? O km iken ve 10 000 km den sonra performans değişikliği oldu mu
Sıfırda sissy bar bile yok. Aksesuar içinde birsürü para ayırmak lazım.Dediğim gibi benim bütçemi aşıyo. Asıl önemlisi bu motorun ömrü kaç km dir sizce .. tabi bakıma göre değişir ama genede bi ömrü vardır. ve daha da önemlisi performans git gide düşüyor mu ? O km iken ve 10 000 km den sonra performans değişikliği oldu mu