Satıyormusun sen motoru? Satıyorsan neden? 0 km 2013 model almak istiyorum, bilmem gereken bir şey varsa söylermisin?
Usta senin motor da cok yeni daha yahu,tarz yerine artçıyı değiştirsen olmuyor mu?![]()
Satıyormusun sen motoru? Satıyorsan neden? 0 km 2013 model almak istiyorum, bilmem gereken bir şey varsa söylermisin?
Pek degerli rıdvan,
persembe gunu ilk binlik bakımı avcılar Kanuni servisi polat abi yaptı. sagolsun coktan ilgilendi.Muhabbet sırasında kulaklarınızı cıtlattık..En kısa zamanda yollarda gorusmek dilegiyle...Saygılarımla
ya arkadaşlar benim motora bu aralar sürekli 2 kişi biniyoruz en sonunda kesecem motorun arkasını o olucak
2 motoruz 4 kişi biyerlere gidicez ama ben kafaya taktım arka amortisötrleri ayarlıycam 2 kişi en yumuşakta olmuyor bi gün elimde kalıcak diye korkuyorum..
az önce indim motora elimde döndürmeye çalıştım biraz dönecek gibi oldu sonra takıldı biyerde bıraknca geri döndü neyse kitapçıkta anahtar falan diyor ama orası hiç anahtar takılacak biyer değil ne yapayım ben şimdi servisemi gideyim anahtar bulup onunlamu yapayım ?
yada hiç ellemeyimmi ayarlayan oldumu ne farkediyor sertleştirince
http://www.anasayfailan.com/koruma-demiri-ilan-3123.html
Gerçekten güzelmiş daha önce forumda çok benzeri tasarlanmıştı. İstanbul da bunu yapabilen var mıdır?![]()
Yani yanlış anlamadıysam rölanti valfini iptal edip, gaz tellerinin orada ki vidalarla gaz teli başlangıç konumunu artırarak rölanti ayarı yapmışsın.. Normalde CDI motor ısınana kadar valf yardımı ile yüksek devirde tutup sonra ideal devirlere düşürüyor. Peki bu durumda beyin valfi kontrol edemediği için hataya düşmüyor mu? EFI ışığı hata sinyali vermiyor mu? Hava akışını CDI kontrol edemediğinden gücünde, çekişinde bir değişiklik olmuyor mu?
Bu arada ODTÜ'de bi kaç kez bi GV250 gördüm. Bizden birileri mi arkadaşlar?
2012 modellerinde cdı beyin sorunu halen devam ediyor mu acaba? 2012 model almak istiyorum fiyat olarak en son 8.700 dediler.
ya arkadaşlar benim motora bu aralar sürekli 2 kişi biniyoruz en sonunda kesecem motorun arkasını o olucak
2 motoruz 4 kişi biyerlere gidicez ama ben kafaya taktım arka amortisötrleri ayarlıycam 2 kişi en yumuşakta olmuyor bi gün elimde kalıcak diye korkuyorum..
az önce indim motora elimde döndürmeye çalıştım biraz dönecek gibi oldu sonra takıldı biyerde bıraknca geri döndü neyse kitapçıkta anahtar falan diyor ama orası hiç anahtar takılacak biyer değil ne yapayım ben şimdi servisemi gideyim anahtar bulup onunlamu yapayım ?
yada hiç ellemeyimmi ayarlayan oldumu ne farkediyor sertleştirince
mrb onur
odtü deki arkadaş forumdan değil. o motoru bir abimize alacaktık görkem diye bir arkadaş motorunu satıyor yüksek cc almak için motor geldi ama motor yana yatıp sürüklenmiş. biz de vazgeçtik sıfır aldık abimize de![]()
bu arada koruma demirinin fotografı varsa yükleye bilirmisinbir de bu paslanmazların ayna parlaklığında olanları var sen ondan mı yaptırdın ?
ARKADAŞLAR YARDIM! Çıldırmak üzereyim, motor almaya karar verdim 1-2 ay içinde alacağım ve şu kahrolası motoru bir türlü göremiyorum, geçen sene aradım bayii sipariş üzerine getiriyoruz dedi az önce aradım gene öyle. İzmir Karşıyaka-Bornova vs civarında ikamet eden 2012 ve üstü gv 250 ye sahip arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz? Gelip motorunuzu görmek istiyorum sadece tipini, malzeme kalitesini incelemek istiyorum, üzerine bineceğim kontağı çevirmeyeceğim. Yardımlarınızı bekliyorum yoksa hyosungtan soğumama ramak kaldı! 250 cc motor alıyoruz 9000 sayıyoruz adamların ellerine ama motorun tipini bile göremiyoruz, üzerine oturamıyoruz!
arkadaşlar. gv250 iyi makine. sınıfının en güçlüsü ve en dolu görünümlüsü diyebiliriz ama malzeme kalitesi bi yere kadar iyi. japonlarla kıyaslanamaz. yokuş çıkarken motor yavaşlıyor. hele bi de 2 kişi binerse. ama 250 lik makine sonuçta. kullanımı kolay. ideal başlangıç motoru. bir de 2007 sonrası kanuni üretimi. çin yani. kore üretimi olanlardan daha az malzeme kalitesi. eskileri daha sağlamdır yani. kore üretimi olanların mekanik kısmı gayet sağlam. elektronik kısmı bazen sıkıntı yaşatabiliyor. örneğin konjektör arızası verir genelde. beyin yakanlar bile var. enjeksiyonlu yani 2007 den sonraki yıllarda üretilmiş bir hyosung'un parçaları daha pahalı. ben olsam 2005-2007 arası bakarım. 250 cc lerde en güçlüsü hyosung gv 250 dir. ayrıca gt250 r ları da 250 cc racing lerden daha cüsseli, 650 lik racingleri andırıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
HEY FELSEFECİ!
eğer ilk motorun olacaksa sana uçak gibi gelecek ilk gördüğünde. ama yüksek cc motora sahip arkadaşlarınla uzun yola çıkınca soğuyacaksın motordan. bi an önce para biriktirip cc yükselteceksinalınabilecek bir makine ama alınmayacak gibi de değil. sıfır alırsan zarar edersin. satıp cc yükseltme isteğinin olabilitesi yüksek çünkü. bence 2. el düşük km de temiz rahat bulursun. piyasası olan bi motor. ama 2008 ve sonrası alacaksan bir daha düşün derim. hyosung kanuni ye devredildi. üretimi çin malzemeleriyle yapılıyor. zaten hyosung kanuniye geçince gözden düştü. en çok eski modelleri rağbet görüyor(bilenler bilir). 6000 tl ye kadar ver para. daha fazla verme sakın. 2012 model falan diye de düşünme zaten sıfırı 9000tl civarı. al temiz 2007 model bin bence.