koray abi ayın 15 i perşembe sabahı veya 22 perşembe sabahı İstanbul-Maltepe de olacağım kısmetse.2 gün izin yeter,hafta sonuyla 4 gün oluyor zaten.Abi benmde sorum var bu vasıta satışları 1 ocak itibariyle noterden kaldırıldı galiba.Siz satışı nerde yaptınız??ne kadar sürdü masrafı neydi?Ocak zammına yakalandık malesef...
Sattığım motorum bugün çalışamadı.Sahibi arkadaşım olduğu için benim zorumla marşa basalım dedik.Bi baktım leş gibi motor.Üstü nemli,2. viteste bırakmış motoru

neyse kontağı çevirdim uzun farlar yandı hemen kapatmamış bile

Kızdım ona ben böyle şeyler yapmazdım ona diye

)))
Neyse karların içine çıkardık motoru ayakçıkta bile zor duruyor =))) Bi baktım boş ışığı sönük yanıyor.Kendi kendime ilk 3 saniyede marş aldı aldı yoksa akü imkanı yok bi daha basmasına.Jiğleyi çektim tam alırken akü "çuffff " etti

.
Hadi vurduralım dedik.2. viteste yokuşta ite kaka denedik.İnanırmısınız vitese geçtiğinde debraj tam sıkılı olsa bile şanzuman fren yaptırıyor motora.Yağın viskositesi azalmış katı bi halde yaklaşmış.Halbuki -35 e kadar aralığı var. Ama dün gece rekor -19 a girdi havalar. Neyse motor buz gibi oluncada itmekte fayda etmedi.Yarın aküyü söküp 12 saat boyunca şarj ettircem.
Anlayacğınız iş başa düştü eski motoruma hayat vermem gerek.Tekrar pistonları harekete geçirmek için resmen yüzüme bakıyor motor.Ne kötü oldum inanamazsınız.Resmen hüzünlenmiş makine.Küsmüş gibi.Sevdim okşadım.Allahım kafayımı yedim ben:queen: İçim acıdı resmen,kız arkadaşımdan ayrılmış gibi tekrar yanyana geldik ve olanlar oldu.

Neyse yarın akü sökümü esnasında kar üstünde fotolarınıda çekecem keratanın.
Herkese iyi akşamlar...