Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Önemli değil Selçuk :cat:

Tarkan ben motorun eski sahibine sordum sissy barı nerden yaptırdığını. Kırıklar motor grubu var hatta forum siteleri var, orda Dede lakaplı bir abinin Eyüp taraflarında dükkanı varmış. Hem sissy bar hem deri çalışmaları hemde özel gidonlar felan yapıyormuş. Özel birşey istersen yada bakmak istersen sana gönderebilirim adresini.

sizden kıymetlimi be alın canlar.. vallaha bak.. alana kadar istersen söküp getireyim kardeşim.. ciddiyim.. nasıl olsa bizim uzuuuun bir süre ihtiyacımız yok.. SELÇUK ; çok güzel söyledin.. hem aileye hemde arkadaşlara ve bu topice sorumluyuz.. lütfen çok dikkatli.. draggynin dediği gibi dışarıda manyak dolu..

Koray çok sağolasın kardeşim senin de düşünmen yeter :)
Gerçekten hepimiz dikkatli olalım gerçekten bizim lastiklerin ıslak zemin performansı pek iyi değil dışardayken biraz ıslandığında bunu anladım :cyclopsan
Tarkan yolum düşerse İstanbul Motora sorarım sisy bar fiyatını ama bildiğim kadarıyla 140€ orjinal sisy bar fiyatı. Tabi cumartesi de toplu olarak uğrayabiliriz :)

Önemli değil Selçuk :cat:

Tarkan ben motorun eski sahibine sordum sissy barı nerden yaptırdığını. Kırıklar motor grubu var hatta forum siteleri var, orda Dede lakaplı bir abinin Eyüp taraflarında dükkanı varmış. Hem sissy bar hem deri çalışmaları hemde özel gidonlar felan yapıyormuş. Özel birşey istersen yada bakmak istersen sana gönderebilirim adresini.

Orhan bana da gönderebilirsen adresi çok makbule geçer :cherry:

Son düzenleme:
arkadaşlar ilginizden ötürü çok teşekür ederim :) kusurabakmayın iki sayfa atlamış konu anca işden gelipde geçe bildim pc başına :) hyosung gv 250 kullanan bi arkadaşımlada paylaşdım bügün almak istediğimi oda kesinlikle doru bi karar olduğunu söledi umarım bi kaç ay içinde motorumu ala bilceğim :)

ahirman bu topic uğurludur, senin gibi 4-5 kişi biliyorum hatta bende öyle motorumu almadan bu topici baştan sona okuyup yazmaya başlamıştım, sonrada motoruma kavuşmuştum. Dedim ya uğurludur bu topic :) İnşallah sende kısa zamanda alırsın motorunu :cat:

Burak özelden gönderdim sana :cat:

topicin uğurlu geldiği adamlardan biri olarak gadaşımın söylediklerine katılıyorum.. ahirman eğer müsait olursan cumartesi buluşmaya bekleriz.. aklındaki soruları rahat rahat sorarsın..

ahirman bu topic uğurludur, senin gibi 4-5 kişi biliyorum hatta bende öyle motorumu almadan bu topici baştan sona okuyup yazmaya başlamıştım, sonrada motoruma kavuşmuştum. Dedim ya uğurludur bu topic :) İnşallah sende kısa zamanda alırsın motorunu :cat:

Burak özelden gönderdim sana :cat:

Ahirman ben de bu forumun uğurundan faydalananlardan birisiyim :)
Orhan çok teşekkürler tekrar bilgiler için :)

daha tam olarak ne yer konuşuldu nede saat? yoksa benmi kaçırdım siz konuştunuzda?

Yok Korayım kardeşim, daha saat konuşulmadı net olarak. Aslında saat 12 demiştik bir ara ama havanın durumu yağışlı halen. Bakalım son dakikaya kadar allahtan ümit kesilmez

video çok iyiydi gerçekten.. yine söylüyorum ; oturuş pozisyonu çok güzel yaa...

Arkadaşlar perşembe geldi ufaktan ufaktan Cumartesinin planlarını kesinleştirmeye başlasak mı ne dersiniz ? :)

arkadaşlar yer ve saat benim hatırladığın en son şuydu
bostancı deniz otobüsü önü saat 12.00-12.30 arası buluşacaktık.

eğer okeyse herkez bir okeylesin ona göre karar alalım derim.

burak günaydın dün akşam bende karanlıkta gezdim biraz artçımda vardı çok zevkliydi gerçektende... 2 gün turlamayayım hemen özlüyorum. dediğin gibi bazı magandalar var ama işte bizde tam orda başlıyoruz zaten dikkate öyle değilmi? :)

arkadaşlar yer ve saat benim hatırladığın en son şuydu
bostancı deniz otobüsü önü saat 12.00-12.30 arası buluşacaktık.

eğer okeyse herkez bir okeylesin ona göre karar alalım derim.

burak günaydın dün akşam bende karanlıkta gezdim biraz artçımda vardı çok zevkliydi gerçektende... 2 gün turlamayayım hemen özlüyorum. dediğin gibi bazı magandalar var ama işte bizde tam orda başlıyoruz zaten dikkate öyle değilmi? :)

Benim için uygundur deniz otobüsleri iskelesi önü 12.00-12.30 arası.
Tarkan sorma aslında genelde insanlar saygılıydı sıkıştıran falan olmadı pek hatta saat 7buçuk gibi çıktım ben iş dönüş yoğun trafik vardı ama işte bir maganda insanın sinirini bozabiliyor. Olsun biz yine olumlu genele bakalım :cherry:

evet burak haklısın ben zaten artık hiç sinirlenmiyorum... daha sakinim. eskiden acayip sinir yapardım ama artık işi çözdüm herşeyi önceden görmeye çalışıyorum ve %99 tutturuyorum :)
o yüzden yolda ne sinir ne kavga hepsinden uzak kalmaya çalışıp sakin bir şekilde yoluma dewam ediyorum.
motorlada arabaylada aynı... :)

saat yer ok bencede. yanlız benim için uzun bi yolculuk olacak. avcılardan geleceğim darıcadan geleceklerde var gerçi :) ama sabah keyfi yapa yapa gelmeyi düşünüyorum. sahilden ağır ağır erkenden yola çıkarım herhalde.

beyler hava böyle olursa ben motorla gelemeyebilirim çok rüzgar var ve bu benim motorun üstüne 10. oturuşum falan.. e5 tecrübesini yağmurda ve rüzgarda gözüm kesmiyor.. bide hastalıktan tam kurtulmadan.. ama hava açarsa kesin ikiteker gelirim..:( dersler 12 de bitecek gibi.. bende 1 gibi aranızda olurum sanırım..

beyler hava böyle olursa ben motorla gelemeyebilirim çok rüzgar var ve bu benim motorun üstüne 10. oturuşum falan.. e5 tecrübesini yağmurda ve rüzgarda gözüm kesmiyor.. bide hastalıktan tam kurtulmadan.. ama hava açarsa kesin ikiteker gelirim..:( dersler 12 de bitecek gibi.. bende 1 gibi aranızda olurum sanırım..

Hava güzel olsa da rüzgara çok dikkat edin, özellikle de köprüden geçecekler çok dikkatli olmalı... Yolda giderken yandan alacağınız sert rüzgar motorun yan yatmasına sebep oluyor, eğer kontra uygulamazsanız yatmanız içten bile değil, o yüzden hava çok rüzgarlı olursa motorsuz gelin, amaç toplaşma :)

evet abi tadımızın kaçmasındansa (havaya bakıp gözümüz kesmezse )motorsuz gelmek daha iyidir.. ama diğer hafta güzel görünüyor.. :cherry: bide diğer hafta toplanırız noolmuş :) ben derse kaçtım akşam görüşürüz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar