Teşekkürler...
sizden kıymetlimi be alın canlar.. vallaha bak.. alana kadar istersen söküp getireyim kardeşim.. ciddiyim.. nasıl olsa bizim uzuuuun bir süre ihtiyacımız yok.. SELÇUK ; çok güzel söyledin.. hem aileye hemde arkadaşlara ve bu topice sorumluyuz.. lütfen çok dikkatli.. draggynin dediği gibi dışarıda manyak dolu..
Önemli değil Selçuk :cat:
Tarkan ben motorun eski sahibine sordum sissy barı nerden yaptırdığını. Kırıklar motor grubu var hatta forum siteleri var, orda Dede lakaplı bir abinin Eyüp taraflarında dükkanı varmış. Hem sissy bar hem deri çalışmaları hemde özel gidonlar felan yapıyormuş. Özel birşey istersen yada bakmak istersen sana gönderebilirim adresini.
ahirman bu topic uğurludur, senin gibi 4-5 kişi biliyorum hatta bende öyle motorumu almadan bu topici baştan sona okuyup yazmaya başlamıştım, sonrada motoruma kavuşmuştum. Dedim ya uğurludur bu topicİnşallah sende kısa zamanda alırsın motorunu :cat:
Burak özelden gönderdim sana :cat:
Ahirman ben de bu forumun uğurundan faydalananlardan birisiyim![]()
Orhan çok teşekkürler tekrar bilgiler için![]()
Arkadaşlar Chopper isyandır.. Hatırlama zamanı... Tıklayınız.. Ve sesini açınız...
http://www.harley-davidson.com/wcm/Content/Pages/2008_Motorcycles/2008_Motorcycles.jsp?locale=en_US
arkadaşlar yer ve saat benim hatırladığın en son şuydu
bostancı deniz otobüsü önü saat 12.00-12.30 arası buluşacaktık.
eğer okeyse herkez bir okeylesin ona göre karar alalım derim.
burak günaydın dün akşam bende karanlıkta gezdim biraz artçımda vardı çok zevkliydi gerçektende... 2 gün turlamayayım hemen özlüyorum. dediğin gibi bazı magandalar var ama işte bizde tam orda başlıyoruz zaten dikkate öyle değilmi?![]()
beyler hava böyle olursa ben motorla gelemeyebilirim çok rüzgar var ve bu benim motorun üstüne 10. oturuşum falan.. e5 tecrübesini yağmurda ve rüzgarda gözüm kesmiyor.. bide hastalıktan tam kurtulmadan.. ama hava açarsa kesin ikiteker gelirim..dersler 12 de bitecek gibi.. bende 1 gibi aranızda olurum sanırım..