Arkdaşlar selam,
bende uzun zamandır hyo gv 250 üzerinde sınırsız video,ses vs. vs. araştırmalardaydım.2 hafta önce Kızıltoprak taki İstanbul motor ile görüştüm ve fiyat olarak anlaştık(Kanuni manuni olaylarına hiç takılmıyorum,çünkü motoru aktif kullanan ark var,hiç sorun yok).c.tesi teslim aldım,kar girdi araya vs. kullanamadım.dün adam gibi kullanma fırsatım oldu isterseniz bi acemi olarak nasıl bi 100 km geçirdim anlatıyım:
-Arkadaşlar en başta motorun üzerine bindiğinizde(önceden as125 t kullanıordum)gerçekten güven veriyor,kilosuyla,kasıyla,gücüyle,ataklığıyla.
-Kromların ve gümüş renk alaşımların parlaklığıyla yanınızdan geçenleri hakkaten büyülüyorsunuz,aman diyim nazar a dikkat

-Patronumda 1100 yamaha dragstar var inanın bana arkadaşlar gv 250 nin sesi daha hoş ve tok geliyor.(saçmalıyor diyebilirsiniz imkanınız olursa karşılaştırın).
-Araçlardan kaçma,sollama anındaki tehlikelerden kesinlikle çok rahat sıyırıyorsunuz.
-100 km boyunca 100 km/sn hızı geçmedim rodaj dolayısıyla,ama bu hızla bile akan trafikte bmw z3 ü sollamak çok keyifli oluyor.

-Şu gv 250 lerdeki gaz kesme muhabbeti bana vurmadı galiba,bakalım biraz daha kullanalaım görecez,şunu da ekliyim arkadaşlar her viteste hayvan gibi gaz yiyor valla,asıl ivmeyi de 4500 ile 6000 devir arasında sağlıyor ve yanınızdaki arabayı aynadan görüyorsunuz bi daha...
-motoru aldığımda 25 ytl lik benzin attırdım içinde de en fazla 1 lt benzin vardı,100 km oldu full ile orta arasında(Ki depo 40 ytl ye falan doluyo)
-Vites geçişlerine de değineyim,bi acemi olduğum halde ahım şahım zorlamadı beni,1000 km den sonra hiçbir sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
-Özellikle frenlere değinicem çünkü b.k yoluna gidyodum.cennet-avcılar arasında 80-90 civarı gidiyorum,önüme uzun araç bi kırdı nasıl yavaşladım bende anlamadım,arka tekerden çok tok bi kayma sesi geldi onu duydum sadece...Frenlerini de çok beğendim açıkçası.
-Diyeceksiniz ki herşeyi süper mi bunun tabi ki hayır,beni tek rahatsız eden,birazcık bileğimi ağrıtan debriyaj ve fren ayaklıkları.bunun içinde sağ ve sol ayak peglerini alıcam.
-Rüzgarda, her motor da varmı bilmioyrum ama 90 km civarında giderken hafif bi sallama oluo,bunun içinde ön cam taktıracağım,bir de arkaya seleyi de taktım mı bu motor beni 10 sene götürür akadaşlar....
Verdiğim her kuruş para helal olsun,gerçekten motora bindiğimi yeni anlıyorum neymiş o çin malları ya,lanet olsun...Muhtemelen bu motorun alıcısı çok fakat kanuni ayağına çoğu alıcı geri adım attı,bende alırken global müdürü Cengiz beyle birebir yazıştım,ve bana güven verdiği için aldım.ARKADAŞLAR FİYAT+pERFORMANS+ERGONOMİ+GÜÇ satın alıyorsunuz, sorusu olan varsa alabilirim.
Saygılarımla...