selam üstad. gv250 test sonuçlarını bizimle paylaşırmısın lütfen...Arkadaşlar şu anda elimde bir tane GV 250 var.. Ayrıntılı test için cumartesi tarafıma teslim edildi. Diğer modeller gibi bunun da ayrıntılı testini yayınlayacağım ama önümüzde fuar vs var. Sanırım 1 hafta - 10 gün sürer. Merak edenler sesini duymak isteyenler ofisime gelebilir.
Aramadan gelmeyin kapıda kalmayın. Pistte veya dışarda olabilirim.
http://img63.imageshack.us/img63/6690/officetariflarge0bn.jpg
0532 237 19 60 - 0212 274 00 27
yusuf hocam,gv 250 alacaksan 4500-5000 ytl arası temiz ikinci el almanı tavsiye ederim. İkinci el satışı hondaya benzemiyor %40 zarar edersin.
Guwencin 5000 ytl ye kız gibi motosiklet aldı,nefis bir makina.:bounce:
burda bir haksızlık var japondan kastın nedir..dragstar 250 cc mi yoksa virago 250 mi yoksa rebelmi ..ben saydığım 3 motoruda kullandım hatta gezilerde bir dragstar 250 ve gv 250 beraber gidiyoruz bu kıyaslamayı yaparken japonların hangi özelliğini gv nin üstünde gördün kriter nedir bize söylersen sevinirim ..Çin malı bu motorlarla Japon malı motorların arasında bir yerde duran Hyosung, Japon malı motorlara çok daha yakın duran kalitesiyle kesinlikle iyi bir seçenek.
burda bir haksızlık var japondan kastın nedir..dragstar 250 cc mi yoksa virago 250 mi yoksa rebelmi ..ben saydığım 3 motoruda kullandım hatta gezilerde bir dragstar 250 ve gv 250 beraber gidiyoruz bu kıyaslamayı yaparken japonların hangi özelliğini gv nin üstünde gördün kriter nedir bize söylersen sevinirim ..
bence GV 250 sınıfında rakipsizdir..gücü görünüşü ve sağlamlığı her ortamda japonlara fark atar .. hyo gv 250 çinle japonların arasında falan değildir.. ha gt serisi için bu denebilir .. ama gv için malesef ..
görünüşünün ardında çok dengeli bir motor 140 km/h gibi bir hıza zorlanmadan artçı ile kolayca çıkabilmesi ise uzun yollarda fark yaratan diğer bir özelliği bu yorumları yapan arkadaşların bu sınıf motorlarla en az bi 100-200 km yapıp arada ki farkı görmesini isterim .. hem dragstarı hemde rebeli uzun kmler kullanma fırsatım oldu ..Gv ye binene kadar en iyisi rebel di aklımda ama gv250 700 kmlik bir tecrübeden sonra denediğim en iyi 250 cc chopper olma özelliğini hakkıyla kazandı ..Gv nin rakipleri malesef 250 ler değil 500cc ve üstü choperlar.. çünki 250 cc lerle kıyaslarsanız diğerlerine toz yutturur..
her şeyden önce mükemmel bir viraj dengesi var ..otobanlarda çıkışlarda bilirsiniz tam O şeklinde yolar vardır motoru dairenin merkezine doğru yatırın gerisini kendi hallediyo viraja giriş hızı ve yol tutuşu diğer rakiplerinden kat ve kat üstün
ayrıca araştırın derim daha geçen bir arkadaşa 5000 km altı 2006 model gri renk bi aleti 4300 ytl ye aldık ..çok pahalımı sizce???
Bırakın çinlileri japonların önünde bir motor ne dersiniz 5000-5500 civarı çok temizleri var 4200 ytl cbf 150 ye vermeye değemi sizce ???
yürekçe;690773' Alıntı:otobanda ayrı bir zevk, dağ yollarında bambaşka bir zevk. tamam virajlarda naked kadar yatmıyor ama crusier bir makina ötesi. düz yolda hangi vitesteysem yokuşa girdiğimde canım isterse vites değiştiriyorum. gücü hissetmek çok hoş. hele otobanda şehirler arası bir otosbüsle yan yana giderken (140km hız. ) yprılmadan ve kasmadan titreşimi hissetmeden, hakimiyet kaybetmeden el sallayan çocuğa el sallamak da çok hoş bir duygu.