Arkadaslar merhaba, uzun yillar suren bir para biriktirme asamasindan sonra sonunda hayalim olan bir GV 250 alacak butceye neredeyse ulastim. Ikinci el alacagim ve ilk motorum olacak. Dolayisiyla alisveris asamasinda tecrubesizim ve sorunlu motorlarla kaziklanma ihtimalim yuksek. Ogrenci olmam sebebiyle ekonomik olarak boyle bir kaziklanmanin tamir masraflarini karsilamam imkansiz. Yaptigim arastirmalar sonucu bu durumdan korunmanin en garantili yolunun motordan ozelliklede gosterecegimiz modelden anlayan bir ustaya motoru kontrol ettirmek oldugu sonucuna vardim. Istanbul/Anadolu yakasinda mustakbel motorlarimi almali miyim diye kontrol ettirebilecegim GV 250 den anlayan ustalarin iletisim bilgilerini verebilirseniz cok mutlu olurum. En kisa zamanda aranizda yeni motorumla olmak dilegiyle...
Arkadaslar merhaba, uzun yillar suren bir para biriktirme asamasindan sonra sonunda hayalim olan bir GV 250 alacak butceye neredeyse ulastim. Ikinci el alacagim ve ilk motorum olacak. Dolayisiyla alisveris asamasinda tecrubesizim ve sorunlu motorlarla kaziklanma ihtimalim yuksek. Ogrenci olmam sebebiyle ekonomik olarak boyle bir kaziklanmanin tamir masraflarini karsilamam imkansiz. Yaptigim arastirmalar sonucu bu durumdan korunmanin en garantili yolunun motordan ozelliklede gosterecegimiz modelden anlayan bir ustaya motoru kontrol ettirmek oldugu sonucuna vardim. Istanbul/Anadolu yakasinda mustakbel motorlarimi almali miyim diye kontrol ettirebilecegim GV 250 den anlayan ustalarin iletisim bilgilerini verebilirseniz cok mutlu olurum. En kisa zamanda aranizda yeni motorumla olmak dilegiyle...
selam arkadaşlar,aşağıda linki olan motora bakıyorum. 9.500 tl uygun mudur?
daha önce fz6 fazer ve cbf600 kullandım. memnun kalır mıyım bilmiyorum ama hep aklımda kalmıştır. o yüzden denemek istiyorum.
motorun hiçbir aksesuarı yok. ön cam, sissy bar, yan çanta demiri ve çantalarının bana maliyeti ortalama ne kadara çıkar?
ayrıca pek internette bulamadım, nereden bulabilirim?
yanıtlarsanız sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gv250-240856591/detay/
Üstat eline sağlık, ilgin için teşekkürler. Oturuş pozisyonu ile ilgili tereddütlerim var gerçekten, ve çok masraf yapamam ki en az 1.500 tl harcamam gerekiyor anladığım kadarıyla. 13.200 e cbf satıp 11.000 bu motora vermek ne kadar akıl kari bilemedim.
Bende tam istediğin gibi mevcut ilgilenirsen eger sahibinden.com da ilanım mevcut.Huseyin KOCAGv 250 bakacağım. Başka cruizer düşünmüyorum. Temiz, sorunsuz ve uygun motor tavsiyeleri bekliyorumÖzellikle enjeksiyonlu ve düşük kilometreli.
arkadaslar slm vibrasyon sizde kac bin devirde baslıyo