Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

merhabalar gv 250 kullanıyorum ve gv 650 almaya kararverdim karburatörlü alıcam sanırım yalnız sayfada hiç hareket yok 250 sayfası baya hareketli.
önerileriniz olursa sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------

selam arkadaşlar. Ben enjeksiyonlu modelime egzos yaptırmak yada almak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı? (Orijinal egzosu çıkartıp kenarda muhafaza edeceğim, kestirmek, deldirmek vs. istemiyorum) Hangi marka hangi model alınır, yada nerede kime yaptırılır. Yurtiçinde hazır sistem satan pek bir yer yok, yurtdışı TR çevresine sıklıkla gidiyorum, kendim getirebilrim yada amerika falan getirtebilirim. yardımcı olacaklara, isteyip de yardımcı olamayanlara, yardımcı olmayı hiç düşünmeyenlere, konu hakkında bilgisi olmayanlara şimdiden teşekkür ederim.

boğazı ellemeden sadece tüpü değiştirin ben gv 250 mde öle yaptım bide 1300 mindnightstar ımız var onada aynı şekilde tüp yaptırdık sadece egsozcu halilvar tirede ona ama gv 250 ye kendimiz yaptık güzel oldu gv 650 almayı planlıyorum onda kendim yapacağım bir egsoz alırsam eğer.

merhabalar gv 250 kullanıyorum ve gv 650 almaya kararverdim karburatörlü alıcam sanırım yalnız sayfada hiç hareket yok 250 sayfası baya hareketli.
önerileriniz olursa sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------

boğazı ellemeden sadece tüpü değiştirin ben gv 250 mde öle yaptım bide 1300 mindnightstar ımız var onada aynı şekilde tüp yaptırdık sadece egsozcu halilvar tirede ona ama gv 250 ye kendimiz yaptık güzel oldu gv 650 almayı planlıyorum onda kendim yapacağım bir egsoz alırsam eğer.

karbiratörlü modelleri tavsiye ederim.bakımlı kronikleri halledilmiş aksesuarlı olursa rahat edersin.hatta zincirli al yolda kalmazsın.bilgin olsun bende satıyorum motoru.

karbiratörlü modelleri tavsiye ederim.bakımlı kronikleri halledilmiş aksesuarlı olursa rahat edersin.hatta zincirli al yolda kalmazsın.bilgin olsun bende satıyorum motoru.
sıfır karbüratörlü buldum bi tane eğer ben motoru satana kadar satmazsa adam onu alıcam. artık kronikleri ben bulup hallederim sanırım ama kayışlı tercihim artık zincirle uğraşmaktan bıktım 100 liraya alırım bi kayış yedek gezdiririm yanımda.

Herkese merhaba

Bu yaz gv650 alarak aranıza katılmayı düşünüyorum ama bütçem 2008 model ve altına anca yetiyor.Saatlerce buradaki sayfaları okudum ama hala kafamda bazı sorular var.Karbüratörlü model olucak ve alırken nelere dikkat etmeliyim yaklaşık 10-11 yıllık motorlar ne gibi sorunlar çıkartabilir bazı sorunları anlatmışsınız çözümü var okuduğum kadarıyla ama çıkabilecek ağır masraflar öğrenci olduğumdan beni çok zorlar tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum. İyi forumlar.

İyi akşamlar herkese gv 650 almayı düşünüyorum temiz bir motor bilen varsa yardımcı olabilirmi yeni üye oldum

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------

İyi akşamlar herkese gv 650 almayı düşünüyorum temiz bir motor bilen varsa yardımcı olabilirmi yeni üye oldum 0539 388 90 19 bana bu numaradan ulaşabilirsiniz

Merhaba Arkadaşlar ;

Yaklaşık 1-2 gün önce Hyosung'un 2015 model ST7 modelini 2. el olarak aldım. İlk sahibi fazla kullanmamış ve motor 3200km'de. Bakımları yaptırılmış. Forumda bulunan tüm arkdaşlar motor konusunda eminim benden daha deneyimlidir. O yüzden sizden ricam bana aşağıdaki konularla ilgili yardımcı olmanız.

Motora ön cam, sisy bar, koruma demiri, zenon far ve koltukları daha rahat yaptırmak istiyorum. Ayrıca İstanbul'da bakımlar için hangi ustayla irtibata geçmeliyim.

Daha önceden yazılanları da mümkün olduğunca okudum. Daha önce bu konularla ilgili yazan arkadaşlara teşekkürler ama tarihler eski olduğu için güncel bilgi yardımı rica edeceğim.

Yukarıda yaptırmak istediklerim haricinde yakışacağını düşündüğü tavsiyeleri olan arkdaşlar da varsa ilgilenirse sevinirim. İş yoğunluğu nedeniyle sürekli zaman ayırmam mümkün olmadığından, mümkün olduğunca hepsini birden yaptırmam gerekiyor.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba Arkadaşlar ;

Yaklaşık 1-2 gün önce Hyosung'un 2015 model ST7 modelini 2. el olarak aldım. İlk sahibi fazla kullanmamış ve motor 3200km'de. Bakımları yaptırılmış. Forumda bulunan tüm arkdaşlar motor konusunda eminim benden daha deneyimlidir. O yüzden sizden ricam bana aşağıdaki konularla ilgili yardımcı olmanız.

Motora ön cam, sisy bar, koruma demiri, zenon far ve koltukları daha rahat yaptırmak istiyorum. Ayrıca İstanbul'da bakımlar için hangi ustayla irtibata geçmeliyim.

Daha önceden yazılanları da mümkün olduğunca okudum. Daha önce bu konularla ilgili yazan arkadaşlara teşekkürler ama tarihler eski olduğu için güncel bilgi yardımı rica edeceğim.

Yukarıda yaptırmak istediklerim haricinde yakışacağını düşündüğü tavsiyeleri olan arkdaşlar da varsa ilgilenirse sevinirim. İş yoğunluğu nedeniyle sürekli zaman ayırmam mümkün olmadığından, mümkün olduğunca hepsini birden yaptırmam gerekiyor.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

hayırlıolsun kardeş,im ararsan yardımcı olurum 5322124353 hangi semtesin

A2 ehliyetin üst sınırı olan 35kw yaklaşık 46 beygir yapıyor. İnce hesaba girince ağırlık ve tekerlek başına düşen güç oranı hesabı da var. O da çok ağır cruiserlarda 50 beygirlere kadar kullanma şansı veriyor.
GV650 70 küsür beygir. Ağırlık ile vs aşılacak durumdan çok daha güçlü bir motosiklet.
Kullanamazsınız

GV 250 ye bakın derim

Son düzenleme:
Daha önce web'de paylaşılmış ehliyet sınıfları listesinden buraya aktardım, hem okuyup hem de metin olarak yazmak zor oldu :queen: çünkü paylaşımı metin şeklinde yapmamışlar. A2 sınıfı sürücü belgesi gücü 35 kilowatı ve gücünün ağırlığına oranı 0,2'yi geçmeyen sepetli veya sepetsiz iki tekerlekli motosikletler ile gücü 15 kilowatı geçmeyen üç tekerlekli motosikletleri kullanacaklara verilir: HYOSUNG GV 650 teknik özelliklerinde ise KW değeri : Maks. Güç (kW @ dev/dak) 54.5 kW @ 9000 rpm

A2 yetmiyor Hyosung GV650'ye, A gerekli

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eski göz ağrımın forumu.. herkese selamlar. gv 650 başlığını hortlatıyım biraz :D
öncelikle aşırı güçlü, bastım mı "yeter la" demeyen bir motordan bahsediyoruz. 210 kmh (izmir Karşıyaka tünelinde) görmüş olmam ile birlikte ön teker zıplıyordu :D motorun kronik sorunlarını hallettikten sonra geriye tek bir düşman kalıyor, MANİFOLD. arkadaş yanlaya yanlaya gezdiğimden kaç defa manifold çatlattım :D neyse ya bak geçmişe gittim :D iyi sürüşler.

Tespit doğru fakat şunu eklemek gerekir. 2016 Öncesi A2 ehliyet alanların ehliyeti A sınıfı olarak geçerlidir. Ehliyetlerinizde sınıfı ile birlikte veriliş tarihi de yazar. İşgüzarlık yapan bir polisle karşılaşırsanız bunu ifade edebilirsiniz.

Merhaba,
GV650P modeli albenisi oldukça güzel bir motor. Fakat hiç bir yerde frenlerin ABS olup olmadığına rastlamadım. Bilen kullananınız varsa yeşillendirebilir misiniz. Hangi yıldan itibaren abs var

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
650'nin kardeşi 250li sayfasından geliyorum, buralar niye dutluk yav, yılan gibi alet, neden kimsecikler ses vermiyor ? :silent:

2016 ve üstü hyosung gv 650 arıyorum

dostum sıfırları kalmadı. bahsettiğin modellerde ikinci elleride sıfırından 4-5bin fazlasına satıyorlar. bildiğim kadarıyla son sıfır gv650 zgarajdaydı onuda arkadaşım aldı. ayrıca 2016 modelden sonrası ülkemize gelmedi. yani en yenisi 2016 model.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar