Arkadaşlar dert etmeyin bu tipleri. Benim motorumda satışta şuan ve Türkiyedeki en pahalı ve en üst model 2. el gv 650 benim makine olsa gerek. 39 kişi favorisine eklemiş, her gün 2-3 kişi arıyor , aralarında efendi efendi fiyat soranda oluyor- motorla ilgili görüş ve öneri isteyende oluyor- arasıra sitede gördüğü o ölü motorların fiyatını emsal gösterip saçma sapan fiyat teklif edende oluyor ve Bende gidin onu alın o zaman beni niye aradınız diyorum adam ondan sonra ıh-ık şöyle -böyle demeye başlıyor

(eh benimde kendini akıllı sanan o arkadaşlarla telefon görüşmem 50 saniyeyi pek geçmiyor).. . Gv'650 sahipleri motorun tadını çıkarsın. Satılırsa satılır satılmazsa akarı kokarı yok, 50 sene beklese bişey olmaz.. dursun bodrumda garajda kömürlükte.. motoru unutun hiç almadım deyin yok sayın hayatınızda evladiyelik saklayın canınız isteyincede çıkarın yola... ben öyle yapıyorum... siz zevkini çıkarmaya devam edin.. bu motoru bilen alır eh bilen adamda piyasasını ederini neyin ne kadar edeceğini bilir, bilmeyende gider o 6500 liralık makineyi alır tabi dediğiniz gibi öyle bir makine gerçekten var ise zira spekulatif bir ilan gibi görünüyor....sonrada soluğu sanayide alır o arkadaşlar zaten

--2. el sitelerde Satışta hepi topu 10-15 tane gv 650 var. aynı fiyata elinizdeki maldan daha temizini bulursa onu alsın. Yoksa siz ne derseniz boş..Herkesin mukayese ve muhakeme yeteneği var. Ucuz etin yahnisi misali acısını kendi çeker, motoru da parka çeker eh elinde bişey kalmayıncada ceremesini kendi cebi çeker..
650 lik makine bütçe işidir o yüzden yeteri kadar bütçesi olmayan piyasadan ölü fiyata motor aldım diyen sevinmesin olası masraflarıda düşünsün..Bunu bu forumu okuyan okumayan alıcısı-satıcısı herkes için yazıyorum..Kimse yanlış anlamasın ama iyi geliri olmayan biri için 250 cc üzeri motosiklet fazla kaçar..Durduğu yerde megane arabamdan daha fazla masrafı var 600 lük motorların.. her yıl sigorta vergi v.s**3000 kmde yağ-filtre v.s değiştir-5000 de buji değiştir..her sene fren hidrolik yenile--2 senede muayene yap- amortisör yağı yenile..2-3 senede bi lastik yenile..kayış v.s zincir yenile...Bu dediğim yenileme ve bakım maliyetleri sigorta vergi v.s sabit giderler dışında otomobil bakımlarının 3 katı masrafa mal oluyor..Zira bir otomobil 10000-15000 km de yağ değişimine girerken 600 lük makinelere 3-5000 km de bakıma girer ..otomobilin trigeri 100000 km giderken bi motorun zinciri kayışı 30-40.000 km de biter..2 motosiklet lastiğine 1000-1100 lira ödersiniz lastik değiştircek yer bulamazsınız jant çizilcek diye ustanın başından ayrılmazsınız, nasılsa güzel motoru var bunda para çoktur deyip kazıklamaya çalışırlar, adam yerine koymazlar, arabanız olunca 750 liraya 12 taksit 4 tane otomobil lastiği alırsınız, ücretsiz balans takma sökme yaparlar sizde karşılarına oturur bacak bacak üstüne atıp çayınız içe içe beklersiniz üste birde arabanızı yıkar siler teslim ederler...Bu iş böyle ne yazıkki ülkemizde..Benim yol yaptığım günlük kullandığım sürece gv 650 için yakıt hariç aylık sabit giderim yaklaşık 200-220 tl.Bu çoğu kişinin gözüne çarpmıyor ama bu gider çıktımı bir anda çıkıyor cebinizden.Yakıtı kattığımda 500-600 lira giderim oluyor aylık..Bu sadece benim için değil 600 cc üzeri çoğu motorda böyle..BMW Harley gibi 1000 cc üstü hacimli ve servisi pahalı- kıt ve sıkıntılı markalarda bu sabit gider tahminimce 300-350 liraya kadar çıkıyordur..