Bu kişi ye gidip motoruna bakmak lazımdı aslında..dediği gibiyse motoru alıp şimdi siktir git demek hoş olurdu..da sanmıyorum..muhtemelen gözüne kestirdiği bir 2008 ve üzeri GV 650 nin fiyatını düşürmek istiyor yada canı sıkılmış geyik yapıyor..bana geçmişte ki hırsızlık sonrası satılmaya çalışılan makinaları anımsattı..yok canım daha neler..değildir mutlaka da..bilemedim şimdi ne desem..varsa böyle bir fiyata satan araştırıp iyice sağlam sa denildiği gibi almak lazım..kanaatim mi..var bunda bir pislik..
Üstad o motor için ben " gözümdeki değeri tartıldıktan sonra demir fiyatı ile çarpılınca çıkan fiyattır " diye yorum yaptığımda motor sahibi arkadaş bana sitem etmişti. Ama gerçekten durumu içler acısıydı.
Merkez motorda görmüştüm ve motorun haline acımıştım resmen. Nasıl o hale getirlebilir. Gavur malı gibi kullanmışlar. Elle tutulur hiçbiryeri yoktu. Sarıyerden satılıyordu bir dönem race motorla takas olur diye ilanı vardı. Hayatımda okadar kötü durumda çok az motor gördüm. Onun ederi 6500 bile olamaz. En fazla 2500 tl . Ama 10 bin bile harcasanız adam olmaz. Kendi yediği kazığı motora bok atarak çıkarmaya çalışıyordu herhalde.