Kaya Abi, Engin in motoru nu görünürde piyasa fiatlarının üstüne bir rakamla aldık (12.000 TL) amaç Kulübümüz Anatolian Eagles içinde bu motorun hakkını ve değerini bilecek birinin sahip olması. Seninde bildiğin gibi ABD den getirilen performans &ses eksozu ayrıca jet kit montajlı ,full aksesuarlı olması itibarı ile fiyatı uygundu bunun yanı sıra motoru düzgün kullanan ve bakımlar konusunda titiz olan Engin kardeşimizin motorunun yabancıya gitmemesiydi.Havuz sistemiyle ortaklaşa alınan bu motoru ,paranın tamamını veren sahip olacak kısmetse.. :bounce:
iyi yapmışınız tebrik ediyorum sizi dayanışmaya güzel bir örnek gerçekten çok temiz bir makine asıl degeri daha çok ama piyasa böyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------
Kanuni bu işin altından kalkamadı,daha yeni yeni belli bir noktaya gelmişlerdi parça konusunda ancak satışları Global dönemindeki gibi olmadı.Kanuni markası bir çok kullanıcıya itici geldi buna neden de geçmişte Kanuni markası ile ilgili yaşananlar.Enjeksiyonlu modellerin ilk fuar tanıtımında GV 650 nin teknik özelliklerinde 72 Ps diye bahsdiyorlardı oysaki 80 ps di ve kendilerini uyardım.Düşün ki sattığın makinenin daha teknik özelliğini bile vakıf değilsin..:silent:sonrasında düzelttilr ancak piyasadaki önyargıları kıramadılar.Öncesinde Global döneminde satılan makinelerin garanti lerine sahip çıksalardı belkide şuan durum bambaşka olacaktı,ticari tercihleri bana göre yanlıştı..Dünya daki satış istatistiği ile Türkiyede ki ne yazık ki ters orantılı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
Sana katılıyorum..kenara itilecek bir makine değil..:cat:
keşke düzgün bir distrübütör olsa da hak ettiği yere gelse bu marka..:bounce: