arkadaşlar, öncelikle kurban bayramınızı kutlarım
bizim lastik hava supaplarına , benzin istasyonundaki hava basma ucunu kolay uydurabilen var mı ? işkence gibi
GV650 kullandığım sıralarda bu dediklerinden çok çektim abi. Hatta bir benzincide çok fazla uğraştığım için lastiğim daha da inmişti
Hatta Maslak Opet'te iki adet hava basma makinesi var yanyana, sadece bir tanesi uyuyordu o da zor bela. Ağzımla şişiriyordum bazı günler![]()
neticede aletle yapamadigini agzinlada olsa yapiyorsun azmin elinden ne kurtulur,,,,,,
bu isin kolayi var eger hava aparati uzun sapliysa arka lastige egsoz tarafindan yanasacaksin aparatin arka ucunu subaba yapistiracaksin subabida kasnak tarafina ittirecen sonra cata dogru cekecen isin puf noktasi subabi egdirmek ve arka tarafini kullnmak
kisa aparatlarla daha kolay onu bastirip kilitliyorsun o kadar mumkun olsugunca kisa aparatlilari tercih etmek lazim
Abi ben bir gün seni Maslak Atatürk Oto Sanayi'nin oradaki benzinciye götürüp lastiklerini indireceğim. Sen yine bir yolunu bulursun ama bu anlattıkların oradaki pompa ağzı için yetersiz kalabilir. Orada yakınlarda lokantalar var. Ben orada olacağım![]()
GV650 kullandığım sıralarda bu dediklerinden çok çektim abi. Hatta bir benzincide çok fazla uğraştığım için lastiğim daha da inmişti
Hatta Maslak Opet'te iki adet hava basma makinesi var yanyana, sadece bir tanesi uyuyordu o da zor bela. Ağzımla şişiriyordum bazı günler![]()
arkadaşlar , hepinize teşekkür ederim. ancak, çözüm ?
Haliduncuğum senin dediğini yapıp,sipopun kökünden hava kaçırma problemi yaşadığım için sordumdu. yani bir süre sonra zorlamaya bağlı kökten hava kaçırmaya başlıyor.
daha kısa bir uç bulup,diğer ucuna bir sipop eklemek mümkün mü?
aldında noldu bi katviye bile yapamıyosun...Çözüm olarak ben Piaggio aldım abi
Şaka bir yana, eklenti bir uç araştırmıştım ama yaptığım kısa araşptırma sonucunda birşey bulamamıştım
aldında noldu bi katviye bile yapamıyosun...
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var,,vt 600 shadow motorumu sattım yerine geçecek sport chopper motorumu arıyorum,, M800 ve GV 650 arasında kararsız kaldım. GV 650 tarzıma çok daha uyan bir makine fakat kronik hatalarıyla gözümü korkutuyor,, sizler ne dersiniz..
arkadaşlar , hepinize teşekkür ederim. ancak, çözüm ?
Haliduncuğum senin dediğini yapıp,sipopun kökünden hava kaçırma problemi yaşadığım için sordumdu. yani bir süre sonra zorlamaya bağlı kökten hava kaçırmaya başlıyor.
daha kısa bir uç bulup,diğer ucuna bir sipop eklemek mümkün mü?
nurettin kardesim senin subablar sertlesmis demekki onlari emniyet icin degistirmen lazim normalde 2 senede bir subablarin degisimi tavsiye edilir aparat isine gelince yapilabilir ama bence gerek yok en uygunu kisa aletli hava lari tercih etmek
kutahyali arkadasim gerideki sahifeleride okuduysan korkma al bu makinayi sorunlari cozumsuz degil neticede hallolan ve bazi makinalarda hic yasanmamis tir sorunsuz motorsiklet yok zaten
Bu depo terlemesi ,civata v.s. kronik değil ben ve bir çok arkadaşımda yaşanmadı..daha çok 2.el alınan motorlarda özelllikle yanlış uygulama yapan ustaların marifeti..2007 öncesinde 1-2 sorun vardı onlarda fark edilince daha montaj zamanı düzeltilerek müşteriye satıldı..öncekilerde sonradan servisde uygun hale getirildi..gidon saplaması ve depo takozları v.s. ha..burada ki sorun şu İstanbul içinde alınmış ve düzeltilmiş sorunsuz GV de var yada başka şehirlerde eksik aksak yapılmış olanlarda var..Mersin hariç orda Viceroy gereğini kişisel araştırmaları ile çözmüştü..Anladım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için,, umarım coldplay yazımı okur,,geriye dönük formu inceledim ,, konjektördü depoda terlemeydi , civataydı derken biraz kafam karıştı,, tabi hepside çözülebilecek problemler, can sıkması hariç,,
peki tavsiye edebileceğiniz bir model varmı,, 2007 veya 2008 gibi,,
Bu depo terlemesi ,civata v.s. kronik değil ben ve bir çok arkadaşımda yaşanmadı..daha çok 2.el alınan motorlarda özelllikle yanlış uygulama yapan ustaların marifeti..2007 öncesinde 1-2 sorun vardı onlarda fark edilince daha montaj zamanı düzeltilerek müşteriye satıldı..öncekilerde sonradan servisde uygun hale getirildi..gidon saplaması ve depo takozları v.s. ha..burada ki sorun şu İstanbul içinde alınmış ve düzeltilmiş sorunsuz GV de var yada başka şehirlerde eksik aksak yapılmış olanlarda var..Mersin hariç orda Viceroy gereğini kişisel araştırmaları ile çözmüştü..Bana göre model yılı ve hatta km si hiçmi hiç önemli değil..asıl önemli olan motorun geçmişi..sıfırından daha iyi özellikler de olan da var pişman edecek olanda..yılın 2006-2007 yada 2008 olmasının çok önemi yok..
Cold Play ın yazısının olduğu link..
http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-195.html