Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Başına 1 koymayı unuttun herhalde abi :queen:
Sevgili Uzay,Viceroy un eksozları harleylerde kullanılan perdeli performans eksozlardan ayrıca Jet-kit montajıda yapılmış durumda..buda ses+PS+Tork fazlası demek oluyor standart GV 650 ye göre..normal şartlarda sade hali bile oldukca temiz ve düzenli, bakımlı bir GV 650..yanlışlık yok yani..:wiinkk:

Zorunluluk diye birşey elbette yok.Motosikleti seviyorum ve memnunum. Sadece yeni Bravo'yu hatun sürdükçe titizlikten ve kaza riskinden rahatsız olduğumdan ikinci bir araç olarak dizel punto evo düşününce borcu hafifletmek için satışı düşündüm. Dediğiniz doğru hakkı 13.000 civarı olmalı ben pazarlıksız 11.500 dedim. xuzayx isimli üye 7.531 tl teklif ediyor. :) Çin kore aynıymış.. Acaba bu üye bizim uzaymı diyorum :p
benden 7.532 TL..:mrgreen:
:wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk: :wiinkk:

Uzay sen eski motorunu özledin gibi..:bounce:

Son düzenleme:
Vitrin olacak bu gidişle :p
952 üye incelemiş ilanı ama uzaydan başka takılan yok :queen:
Durum vahim ama panik yok nede olsa tok satıcıyız. İlanları inceledikçe komik geliyor, kronik sorunu olmayan (s&t konjektör takılmış) :cherry: 3. el 10.000 civarı istemiş, fren balatasını yeni değiştiğine kadar yazmış millet altı üstü fren balatası 12tl :cyclopsan
Aklı başında bir alıcıya denk gelir inşallah :)
Sahibinden ilanıyla satanlar ortalama kaç günde sattılar acaba? :bounce:

http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-116.html

Son düzenleme:
slmlar...sızede kazasız keyıflı surusler dılıyorum...antalya donusu garaja ugrucam...sızlerle tanısmak ve paylasmayı bende cok ısterım....gv650 nın surus keyfıde baskaymıs :) altınızda yarı race bı motor olması farklı bı heyecan katıyor..bırde su aksaklıklar olmasa degısık surus tadları veren bı makıne orası muhakkak...zaten 1 yıl kadar kullanıp 1200-1300cc bır makıneye gecmek hedefım...

sa

slmlar...sızede kazasız keyıflı surusler dılıyorum...antalya donusu garaja ugrucam...sızlerle tanısmak ve paylasmayı bende cok ısterım....gv650 nın surus keyfıde baskaymıs :) altınızda yarı race bı motor olması farklı bı heyecan katıyor..bırde su aksaklıklar olmasa degısık surus tadları veren bı makıne orası muhakkak...zaten 1 yıl kadar kullanıp 1200-1300cc bır makıneye gecmek hedefım...

hayırlısı kardeşım her zaman beklerız çarşamba günü mustafa kemal le yola çıktık tekırdah barborostan gemı ıle erdege ordan susurluga geldik güzel bir yolcukla güzel bır yere çamur banyosu sıcak su bu gün kemal avsaya hareket etti ben buralardayım işleri yoluna koyup donup görüşmek dileği ile

Abi bizim memleketlerdesin :)

Bu arada barboros feribotuna benim de binmişliği var, hala kamyonların altından geçerek mi giriliyor :cherry:

ben zaten tekırdaglıyım :)) cocuklugum altınova-barbaros-kumbag denızlerınde gecmıtır..lise yıllarında yazın avsaya kacardık..ama ben sıze kumbagdan sarkoye gıden yamac yollarını ( ucmakdere ) mevkıını tavsıye ederım manzara cok guseldır...hoskoy-murefte ve sarkoy gusel duraklar olabılır.....

Arkadaşlar Motorum daha 250 km de ama garanti kapsamında ilk 1000 km bakımını yaptırmam için tavsiye edeceğiniz S&T yetkili servisi ve ustası varmı?

sa

ben zaten tekırdaglıyım :)) cocuklugum altınova-barbaros-kumbag denızlerınde gecmıtır..lise yıllarında yazın avsaya kacardık..ama ben sıze kumbagdan sarkoye gıden yamac yollarını ( ucmakdere ) mevkıını tavsıye ederım manzara cok guseldır...hoskoy-murefte ve sarkoy gusel duraklar olabılır.....
uçmak dereyı bılırım guzel yerler motorla gıtmıstım agustos sıcagında bende tavsiye edrim ancak bıraz tercubeli sürücülere göre bir yol

serdar sizin memlekete çok yakınım susurluga 18 km bandırmaya 30 km de çamur banyolarının tesısını kuruyoruz ha bıre hosmerım yıyoruz bayagı bır mısafırperverler sagolsunlar bekar geldık dıye nerdeyse evlendırecekler .:)

Arkadaşlar Motorum daha 250 km de ama garanti kapsamında ilk 1000 km bakımını yaptırmam için tavsiye edeceğiniz S&T yetkili servisi ve ustası varmı?

aslında tavsıye edecek pek yok formalıteden garantı bozulmasın dıye gıtmek lazım benım tanıdıgım merkez servıs var yetkılı mecıdıyekoyde ararsan yardımcı olurum tanıstırırım

uçmak dereyı bılırım guzel yerler motorla gıtmıstım agustos sıcagında bende tavsiye edrim ancak bıraz tercubeli sürücülere göre bir yol

serdar sizin memlekete çok yakınım susurluga 18 km bandırmaya 30 km de çamur banyolarının tesısını kuruyoruz ha bıre hosmerım yıyoruz bayagı bır mısafırperverler sagolsunlar bekar geldık dıye nerdeyse evlendırecekler .:)

aslında tavsıye edecek pek yok formalıteden garantı bozulmasın dıye gıtmek lazım benım tanıdıgım merkez servıs var yetkılı mecıdıyekoyde ararsan yardımcı olurum tanıstırırım

Teşekkür ederim Garaja uğrayacağım hem tanışmış oluruz , hem merkez servis hakkında konuşuruz görüşmek üzere :)

Nikah konvoyu için geri sayım başladı arkadaşlar :)

Garaj ekibi ile birlikte konvoya katılımınızı bekliyorum ve şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

4 Haziran Cumartesi.
Konvoy buluşma noktası Eyüp İslambey caddesi, Burda hipermarketin yanı.
Saat : 15:45
Nikat saat ve Yer : 16:30 Kağıthane Evlendirme Dairesi

Burda Hipermarket'e 50 metre yakınlıktaki biraz daha geniş bekleme yeri için maps.google.com'da kullanabileceğiniz koordinatları veriyorum
Koordinatlar : 41.053075,28.922822

Öpücükler :rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
sa

Nikah konvoyu için geri sayım başladı arkadaşlar :)

Garaj ekibi ile birlikte konvoya katılımınızı bekliyorum ve şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

4 Haziran Cumartesi.
Konvoy buluşma noktası Eyüp İslambey caddesi, Burda hipermarketin yanı.
Saat : 15:45
Nikat saat ve Yer : 16:30 Kağıthane Evlendirme Dairesi

Burda Hipermarket'e 50 metre yakınlıktaki biraz daha geniş bekleme yeri için maps.google.com'da kullanabileceğiniz koordinatları veriyorum
Koordinatlar : 41.053075,28.922822

Öpücükler :rendeer::rendeer:

hiç gelin konvıyu yapmamıştım uzay motorlara ne baglıyacan ona gore onu hatırlatıyım unutma :salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:20 ----------

GV 650 ekibi cumartesı uzayın nıkahında olalım pazarda eksıksız burda buluşalım
http://www.motosiklet.net/forum/etk...gumce-koyu-mangal-etkinligi-05-06-2011-a.html

istanbulda olanlar adaşım ve avenesı basta ferhat ersın korhan kemal ahmet oguzkan duyan duymaya haber versın guzel bır pazar gecırelım ne dersınız geliyormusunuz

Uzun zamandır takip ettiğim konuya bir gv 650 alarak dahil oldum, paylaşımlarınız oldukça seviyeli ve bilgilendirici, ne yalan söyleyim yorumlarınız sayesinde kavuştum motoruma...

Hoşgeldiniz,hayırlı olsun. Aldığınız motosiklet temizse kesinlikle pişman olmazsınız. :bounce:

Uzun zamandır takip ettiğim konuya bir gv 650 alarak dahil oldum, paylaşımlarınız oldukça seviyeli ve bilgilendirici, ne yalan söyleyim yorumlarınız sayesinde kavuştum motoruma...

Hayırlı uğurlu olsun..tekerine taş gelmesin..:)

Uzay ın gelin konvoyuna bugün ne yazıkki katılamadım..:salut:Akünün azizliğine uğradım..:pr:
Hakkını helal et Uzay kardeşim..:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar