Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sa

Abi bu motosikleti sıfır aldığımda elimde 3 motosikletim vardı. Dl650-gv650-mondial 150ZAT , Dolayısıyla ilk yıl kilometreleri 3 motosiklet paylaşmıştı. Yılda her şartta 8.000 km den fazla binecek zamanım yok.Gv650 nin 4.500 km de kalmasını 13 ay önce doğmuş oğluma bağlıyorum.Olay arabaya dönüyor istemeden. İşin içine çocuk girdimi iş sıkıntılı oluyor. Bu sebepten motosikletten dönen çok tanıdığım motorcu var,ben vazgeçmedim ama seyrek kullanıyorum.:bounce:
Uzay konjektörü yedekledim bakalım memnun kalacakmısın. :)

anlaşıldı sen ogluna saklıyorsun makineyiiii:cat:

Her maşallah kardeşime bak beeee :cat:
Bence de Goldwing meyili var ;)

olum zuzzi; gör bak adamı gör...öle ahmet gibi senin gib değil... sen nişanlandın gezmelere ara verdin,ahmet efendide çocu daha yapacam derken motoru satmaya çalışıyo... buyurun viceroy örneğin ben...motor tutukusu babadan çocuğa geçer....

heee bide zuzi olum heç aramadan gene yapmışın yapacağını yemeklere gitmişin..yadırgamadım ama seni orda görünce....ulen ahmet bile sordu gidiyonmu sende diye be heey gidi eski günler...

Mustafa Kemal efendiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Ahmet, sen ben msn'deydik. Kaçtın hemen :queen:

Ben gitmeyecektim. Konjektör bozuldu. Ustamda olmadığı için Kaya abinin yanına gittim. Taktık. Oraya kadar gelmişken 2 kilometre uzaktaki yere de gittim artık ne yapayım :) Aküden yiye yiye gittim senin haberin yok. Kornaya bile basamadım doğru düzgün, akü bitmesin diye

Bu arada arkadaşlar, benim kilometre sayacı sıfırlanmış :queen:
Konjektör arızasını farketmeden önce soğuk yüzünden motor çalışmıyor zannedip, marşa basa basa aküyü sıfırlamıştım. 4. seferde falan anca çalışıyordu. 3-4 gün böyle yapa yapa bitti. Zor çalıştırdığım günlerden birinde benzin aldıktan sonra sıfırladığım gösterge o sırada 40 km falan gösterirken akü bittiği, zorlandığı sırada sıfırlanmıştı. Hemen o sırada ana km göstergesi de mi sıfırlandı lan diyerek baktığımda sıfırlanmadığını görmüştüm. Ama 3. veya 4. gün o da sıfırlanmış sanırım. Bugün bir baktım motorum 115 kilometrede :queen:

Arşivlerde bulunsun diye yazıyorum. Motorum en son 18.000 küsür kilometrede idi ama 19000'e yakındı. Bugün itibariyle arşive kaydediyorum 19.115 :) Motorumu satarken çakallık yapmaktan korkuyor ve sizi şahit ilan ediyorum :cat:

Selametle

Ayıpsın kardeşim..ben kendi payıma motoru sıfırladığına yeni motor yaptırdığına şahidim.. :bounce:

şimdi satta göreyim motoru..:queen::queen::queen:

:) :) :)

Abi hem ben çakallık yapmayayım, buraya yazayım da geri dönüşüm olmasın diye yazdım, hem de alacak kişi "nereden bileyim ben 60000'de olmadığını demesin diye" :)

Bir sürü hikaye işte

Motosikleti hacklemek de varmış kaderimizde :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 ----------

E senin motor zaten geçen yaz 60.000 de değil miydi? Kayış koptu kopacak diyordun :p

60.000 değildi, 6.000.000 idi ama hatırlasana sen hani bi motosiklet çalmıştın da onun kayışını ve göstergesini bana vermiştin de sonra pkk'ya yardım yapmıştın geri kalan parayı hani, polise çarpıp kaçtığın gün :queen::queen:

Bu motor elinde patladı senin kardeşim..:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Ama öyle kolay kolay bişi olmaz..Geçen eksozları taktırdığım yerdeki menderes usta anlattı..Hyosung un 250 cometi 200.000 km de gelmiş motor yaptırmaya..arkadaş kurye olarak çalışıyormuş motoruyla..şimdi 250 lik bir makina bu km yi yapıyorsa yağsız kalmadıktan sonra buda ciddi KM ler yapar..İstanbul Motor un eski ustası Çetin usta daha önce bir GV 650 nin motoru açıp incelediğinde sistem çok iyi yağsız kalmasın 400.000 -500.000 km rahat yapar demişti.. yeterki doğru kullanılsın..:bounce:

Uzay sen şimdi yeni motor yaptırdığına göre bir 400-500 bin km daha gider bu..:queen::queen::queen:

Belli periyotlarda değişmesi gerekenleri atlamamak için 19.150 km yi baz al sen genede.. ;)

Son düzenleme:
Bu motor elinde patladı senin kardeşim..:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Ama öyle kolay kolay bişi olmaz..Geçen eksozları taktırdığım yerdeki menderes usta anlattı..Hyosung un 250 cometi 200.000 km de gelmiş motor yaptırmaya..arkadaş kurye olarak çalışıyormuş motoruyla..şimdi 250 lik bir makina bu km yi yapıyorsa yağsız kalmadıktan sonra buda ciddi KM ler yapar..İstanbul Motor un eski ustası Çetin usta daha önce bir GV 650 nin motoru açıp incelediğinde sistem çok iyi yağsız kalmasın 400.000 -500.000 km rahat yapar demişti.. yeterki doğru kullanılsın..:bounce:

Uzay sen şimdi yeni motor yaptırdığına göre bir 400-500 bin km daha gider bu..:queen::queen::queen:

Belli periyotlarda değişmesi gerekenleri atlamamak için 19.150 km yi baz al sen genede.. ;)

Ya şimdi 1000 bakımı gelecek yine bunun :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------

Serdar bak senin de saatin pili bitmişti sanırım.

Böyle bir link buldum. Bios pili değiştirir gibi değiştiriyorsun yanılmıyorsam :)

http://www.alternativecruisers.com/index.php?topic=15553.0

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 ----------

Böyle bir link buldum. Bios pili değiştirir gibi değiştiriyorsun yanılmıyorsam :)

http://www.alternativecruisers.com/index.php?topic=15553.0

Pili biten arkadaşlar bu adresten de lehimlenebilir hale getirilmiş pillerini alabilirler

http://www.pilsitesi.com/x_oem-cr2032-3v-lityum-pil_1836.php?k_id=21&kn=Lithium+%D6zel+Piller

Ben daha ne yapayım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 ----------

Hyosungsource sitesine alternatif bir site daha buldum. O kadar geniş kapsamlı değil ama belki daha ucuz parçalar vardır. Alternatif alternatiftir :wiinkk:

Verildi mi bilmiyorum ama : http://www.whygostock.com/categories/HYOSUNG/

Mustafa Kemal efendiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Bu arada arkadaşlar, benim kilometre sayacı sıfırlanmış :queen:
Konjektör arızasını farketmeden önce soğuk yüzünden motor çalışmıyor zannedip, marşa basa basa aküyü sıfırlamıştım. 4. seferde falan anca çalışıyordu. 3-4 gün böyle yapa yapa bitti. Zor çalıştırdığım günlerden birinde benzin aldıktan sonra sıfırladığım gösterge o sırada 40 km falan gösterirken akü bittiği, zorlandığı sırada sıfırlanmıştı. Hemen o sırada ana km göstergesi de mi sıfırlandı lan diyerek baktığımda sıfırlanmadığını görmüştüm. Ama 3. veya 4. gün o da sıfırlanmış sanırım. Bugün bir baktım motorum 115 kilometrede :queen:

Arşivlerde bulunsun diye yazıyorum. Motorum en son 18.000 küsür kilometrede idi ama 19000'e yakındı. Bugün itibariyle arşive kaydediyorum 19.115 :) Motorumu satarken çakallık yapmaktan korkuyor ve sizi şahit ilan ediyorum :cat:

Selametle

senin sayaç en azından sıfırladıktan sonra yine çalışmaya başlamış, benim ki durduğu yerde gaz verince bile km atıyor. yol alırkende aşağı yukarı 10 metrede bir 100 metre atıyor :pr:

sa

senin sayaç en azından sıfırladıktan sonra yine çalışmaya başlamış, benim ki durduğu yerde gaz verince bile km atıyor. yol alırkende aşağı yukarı 10 metrede bir 100 metre atıyor :pr:

emrah sen yeni tamir ettirmemişmiydin içinde kine uygun parça takmadılarmı pili ile alakalı olabilirmi bi baktır yag değiştirme vs sıkıntı olur kaç km ye geldi bilemezsin olmazsa bisiklet km releri takıyorlarmış ondan takmak lazım
peki hızı dogru gösteriyormu

Uzay verdiğin alternatif adres daha önce verilmedi. Teşekkürler. Yalnız hyosungsource'ye göre daha pahalı. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar