merhaba merak ettiğim bir husus bu makinalarda şu an en yüksek km li olan arkadaşın mevcut km si nedir ?
bir de standart bakım masrafları ve aksesuar dışında harcaması olmuş mudur ?
herkese keyifli sürüşler.
Arkadaşlar geçenlerde rast geldiğim bir olay var.Bizim motorların 1000ccleri varmış evet evet.Hyosung GV1000 biraz araştırdım ve görüntüsü hemen hemen aynı...ağırlık,aktarma,depo kapasitesi,lastik ölçülerinde değişiklikler mevut.:silent::silent:
benim motorum 13000 de

Hayırlı olsun. Güle güle bin. Ne aldın?
Haluk hocam bende senin düşündüğün gibi düşünüp şehir içi amaçlı mondial150 zat almıştım.100 km de 4 litre yakınca olayı dizel puntoya çevirdim.100 km de 4.5 litre dizel yakmış oluyor sonuçta.GV650 ise tam olarak haftasonlarına özel zevk aracı oldu.
gv1000 resmi buldum.
[
Arkadaşlar,
GV 1000 olayı bir internet safsatası. Bildiğim kadarı ile Hyosung'un böyle bir çalışması yok.
Olsa bile, önce motoru geliştirmeleri lazım. Yani yayınlanan resimler hayal ürünü...
Aşağıdaki link'te bu motora ilişkin bilgiler var. Ama sadece 2004 yılında üretilmiş. Selamlar.
http://www.bikez.com/motorcycles/hyosung_gv_1000_cruiser_2004.php
Hava filtresi standart orjinali zannedersem. Performans olsa biraz tuzlu olurdu. Aynaları özellikle merak ediyorum resmini ve görüş kabiliyetini. Benimkinde kenarlarında sırlarında hafif dökülme var. Parça işlerini böyle halledebilirsek gv650 yi memleketin en uygun yedek parça fiyatlısı yaparız![]()
Evet standart filtre,açıkcası performans filtreye ihityaç duymuyorum.Normal haliyle perormansın hakkını veremiyorken.... :mrgreen:
Aynayı garaja koydum yanımda değil takılmış halinin fotoğrafını koyarım.Bu arada aynanın fiyatıda 25 TL.
Aleyküm selam Naci dostum.
Referans gösterdiğin sitede okuyucular bu tip motorları ekliyor. Bazen "custom" edilmiş motorlar oluyor bazen de tamamen hayal ürünü...
Gerçek şu ki :
1) Hyosung hiç bir zaman GV 1000 diye bir motosiklet üretmedi. ( Zaten 2004 de daha GV 650 bile yoktu )
2) Hyosung hiç bir zaman 1000 cc bir motor üretmedi