Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gv1000 hiç duymadım.Eğer varsa v-rod tork ve beygir gücü değerlerini sollamış demektir ilginç. Fakat 100 km de 1000cc 8 litre benzini rahat tüketecektir.

merhaba merak ettiğim bir husus bu makinalarda şu an en yüksek km li olan arkadaşın mevcut km si nedir ?
bir de standart bakım masrafları ve aksesuar dışında harcaması olmuş mudur ?

herkese keyifli sürüşler.

benim motorum 13000 de şu ana kadar bir tek radyatör fanın da bir problemim oldu. 70 tl ye halloldu onun dışında genel bakım masrafları.

Arkadaşlar geçenlerde rast geldiğim bir olay var.Bizim motorların 1000ccleri varmış evet evet.Hyosung GV1000 biraz araştırdım ve görüntüsü hemen hemen aynı...ağırlık,aktarma,depo kapasitesi,lastik ölçülerinde değişiklikler mevut.:silent::silent:

evet bende görmüştüm aynen senin dediğin gibi şekilde bir değişiklik yok aynı.

teşekkür ederim veyis hocam. ama artık motorumu biraz dinlendireceğim çünkü şehir içindde kullanmak için bir scooter aldım.

Haluk hocam bende senin düşündüğün gibi düşünüp şehir içi amaçlı mondial150 zat almıştım.100 km de 4 litre yakınca olayı dizel puntoya çevirdim.100 km de 4.5 litre dizel yakmış oluyor sonuçta.GV650 ise tam olarak haftasonlarına özel zevk aracı oldu. :)
gv1000 resmi buldum.

http://motorcycle.2smtc.com/html/Hyosung/2852.html

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

GV 1000 olayı bir internet safsatası. Bildiğim kadarı ile Hyosung'un böyle bir çalışması yok.

Olsa bile, önce motoru geliştirmeleri lazım. Yani yayınlanan resimler hayal ürünü...

Hayırlı olsun. Güle güle bin. Ne aldın?

Gizerlerde şimdi Bianchi kampanyası var. ondan aldım çok hesaplı geldi 1600 TL 6 ay taksit. taksitler ocak da başlıyor. alarm, kask, shad çanta yanında hediyesi.

Haluk hocam bende senin düşündüğün gibi düşünüp şehir içi amaçlı mondial150 zat almıştım.100 km de 4 litre yakınca olayı dizel puntoya çevirdim.100 km de 4.5 litre dizel yakmış oluyor sonuçta.GV650 ise tam olarak haftasonlarına özel zevk aracı oldu. :)
gv1000 resmi buldum.
[

evet bende bundan sonra aynı şeyi yapacam gv 650 yi sadece gezilerde kullanacağım yazık oluyo motoruma şehir içinde.

Naci hocam verdiğiniz linkte gözüme çarptı;
Engine performance: 84.8
Value for money:86.3
Design and look:93.5
gv1000 karnesi oldukça başarılıymış. :)
gv650 bukadar güçlüyse gv1000 sürmesini bilene her viteste tekteker yapar kanımca. :)
GV650 motoru SV650 ile aynıysa buna hangi motoru koymuşlar acaba? :p

Son düzenleme:
bugun kargodan yedek parçalarımı aldım.23 tl hava filtresi+3 tkm.italyan malı fren balatası(Takımı 22 TL).İridyum buji 2tane(60 tl),elips dikiz aynası..

Son düzenleme:
Hava filtresi standart orjinali zannedersem. Performans olsa biraz tuzlu olurdu. Aynaları özellikle merak ediyorum resmini ve görüş kabiliyetini. Benimkinde kenarlarında sırlarında hafif dökülme var. Parça işlerini böyle halledebilirsek gv650 yi memleketin en uygun yedek parça fiyatlısı yaparız :p

Evet standart filtre,açıkcası performans filtreye ihityaç duymuyorum.Normal haliyle perormansın hakkını veremiyorken.... :mrgreen:

Aynayı garaja koydum yanımda değil takılmış halinin fotoğrafını koyarım.Bu arada aynanın fiyatıda 25 TL.

Aşağıdaki link'te bu motora ilişkin bilgiler var. Ama sadece 2004 yılında üretilmiş. Selamlar.
http://www.bikez.com/motorcycles/hyosung_gv_1000_cruiser_2004.php

Aleyküm selam Naci dostum.

Referans gösterdiğin sitede okuyucular bu tip motorları ekliyor. Bazen "custom" edilmiş motorlar oluyor bazen de tamamen hayal ürünü...

Gerçek şu ki :
1) Hyosung hiç bir zaman GV 1000 diye bir motosiklet üretmedi. ( Zaten 2004 de daha GV 650 bile yoktu )
2) Hyosung hiç bir zaman 1000 cc bir motor üretmedi

Emrah haklısın performans ihtiyacından düşünmedim hava filtresini.
Sevgili ledonun eksozundan ve jetkıtinden takınca işin tamamlayıcısı hava filtresine müdahale gerekmezmi acaba?

Hava filtresi standart orjinali zannedersem. Performans olsa biraz tuzlu olurdu. Aynaları özellikle merak ediyorum resmini ve görüş kabiliyetini. Benimkinde kenarlarında sırlarında hafif dökülme var. Parça işlerini böyle halledebilirsek gv650 yi memleketin en uygun yedek parça fiyatlısı yaparız :p

benim aynamdada hafif kenarlardan bozulmaya başladı çok ince bir silikon çektim ve bozulma durdu.

Evet standart filtre,açıkcası performans filtreye ihityaç duymuyorum.Normal haliyle perormansın hakkını veremiyorken.... :mrgreen:

Aynayı garaja koydum yanımda değil takılmış halinin fotoğrafını koyarım.Bu arada aynanın fiyatıda 25 TL.

standart filtre fazladan benzin de yakıyor sanırım.

aynaları bende merak ettim. emrah yakında bizi bilgilendiririsin umarım. fiyatıda uygunmuş

Her bir aynanın değeri ;
Right Mirror Hyosung GV 650
Our Price: $50.95
İklime duyarlı şekilde bozulan ayna sayısı Haluk hocamınkiyle beraber 3 oldu. Global eskiden değiştiriyordu yenisiyle,Haluk hocam müdahale yapmadan s&t ye servis raporu tuttursan fena olmazdı. :bounce:

Aleyküm selam Naci dostum.

Referans gösterdiğin sitede okuyucular bu tip motorları ekliyor. Bazen "custom" edilmiş motorlar oluyor bazen de tamamen hayal ürünü...

Gerçek şu ki :
1) Hyosung hiç bir zaman GV 1000 diye bir motosiklet üretmedi. ( Zaten 2004 de daha GV 650 bile yoktu )
2) Hyosung hiç bir zaman 1000 cc bir motor üretmedi

Ledo arkadaşım, ben bu sitedeki (bikez.com) bilgilere güveniyordum. Eğer sizin söyledikleriniz kesin bilgiye dayanıyorsa demek ki bu siteye artık güvenmeyeceğiz. Çünkü sınıflandırmalardan birisini markaya göre yapıyorlar. Dolayısıyla, eğer araya "custom" motorlara ilişkin bilgileri de alıyorlarsa o zaman o markanın üretmediği bir modeli varmış gibi gösteriyorlar ki, bu da yanlış bilgi demektir. Teşekkürler ve selamlar.

viceroy kardeş şuna 4 desek benim aynalar yazı cıkarmaz , millet şimdi yağ mevzu son durum ne shell kullanmayalım mı yani ne yapacağımı şaşırdım ne koymalıyım bilmiyom emrah mobilden memlunmusun kardeş sen koyalı oldu baya bu arada bayadır yoktum güzel konular dönmüş arkadaşlara teşekkürler paylaşımlarından dolayı

Aynalar suya neme dayanmıyor heralde.Her markada olabilen bir sorun diyelim,Emrahın aynalarını görelim görünüş ve görüş açısı güzelse değerlendirelim.
Motosiklete konulacak yağ konusunda önünde motosiklet resmi aramak yerine kutunun arka yüzünde API SL yazan ve 10w-40 olan, magnetek olmayan yağları tercih ettik. :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar