naptınız arkadaşın beyin problemi vardı sanırım .. Kütahyadaki arkadşaın durumu ne oldu AbiLer ?
dostum ilgin için saol.Konjektör problemim vardı.Muğladan çıkma bi tane buldum yarın elimde,kısmetse halloldu sayılır:cat:
Egzostun sesi dedinizmi akla gelen tek isim sevgili ledonun gv650 si. :cat:
nacre nike, güzel fotoğraflar.
acaba egzostun sesini içeren bir video paylaşmanız mümkünmü?
nacre nike dostum sis farlarını nerde taktırdın nerden temın edebılırız
nacre nike,ne güzel sezon tam açılmış orda.Hem bakım hem gezi bir arda olmuş keyfinize diyecek yoktur.Bu arada usta konusunda çok şanslısınız.Sizin motorun deposunda hyosung yazısını göremedim siz mi söktünüz?
Haluk abi bu hard case çantalar çok pahalı elimdende sizin gibi icatlar yaratmak gelmez malesef.Bir süre daha incelemeye devam edeceğim.Öncelik koruma demiri
Serden abi siz daha Puntoyu teslim almadınız mı?Baya sıra var sıfır araçlarda galiba...
hayalimdeki çanta bu hard case hemde gövde rengiyle uyumlu stop ve sinyal lambalarınıda çantanın üstüne monte etmek istiyorum.Ama fiyatı 450 euro civarı nerdeyse 1000tlr:
peki sizce bu deri çanta motora gider mi çünkü bence en hesaplı ve pratiği bu o deri heybe olacak..
nacre nike balata çemberine hiç bakmak aklımıza gelmemişti. Toplamda 2 gv650 de balata sorunu okudum şimdiye kadar. Olası sorun yaşamadan önce bakım ve kontrolleri yaptırmak önleyici olacaktır,teşekkürler.
mrock,parayı ödedim punto nisan sonuna elime geçiyor. İndirimin 1. günü tüm markalarda %70 oranında satış olduysa geriye kalanı 2. gün tamamlandı,ben gittiğimde 3. gün olduğu halde sıraya kaldım. İyiki ödemeyi yaptım şimdi %2.5 zam yediler. Eski stokların alış kuru ile şimdiki kur aynı değil sonuçta. Bu arada millette yastık altı ne para varmış hayret. Asıl kıriz otomotiv sektöründe bundan sonra başlayacak gibi :cyclopsan
konjektörüm geldi ve heyecanla takmak için ustanın yolunu tuttum fakat hüsran.GV650 ile uyumlu değilmiş.Tekrar geri gönderiyorumr:
r: 75 dolara istanbulda başka bir yerden sıfır sipariş vereceğim.
![]()