Elbette her arkadaşımın yazdığına saygı duyuyorum. Daha çok saygıyıda bence hem Suzuki DL650 hemde Hyosung GV650 kullanıpta en çok GV650'si hakkında olumlu yorum yapan Serden bey'e bende teşekkürümü bir borç bilirim. Evet bu motor Global Motordan alınır ise asla garantisi yoktur. Evet; bu motor konjüktör arızası yapar ise BMW den daha uzun süre beklenir. Evet bu motor popülist değildir.. Çünkü sadece Antalya'dan Almanya'ya günde her şehrine yaklaşık 300 uçak gidip gelmektedir. Oysa Antalyadan G.Kore'ye hiç uçak yok ve sadece İstanbuldan oda sanırım haftada bir uçak var. Bağlantı noktası Almanya'nın yaklaşık 10 katı bir mesafe.. Üstüne birde İthalatçı firma yı düşünürseniz birisi Borusan gibi bir dev; diğeri Global diye ne olduğu belirsiz bir firma. Ancak tüm bunlar GV650 nin kötü bir makina olduğunu göstermez. Ben daha dün bayiiden GV650 pazarlığından döndüm. Hatta tüm bunları bile bile tekrardan gideceğim ve bu sefer GV650 sahibi olacağım. Bu motora duyuduğum aşk hiçbir şeyde yok. Popülist pahalı birçok motor beni büyülemiyor. Gittiğim bayiide bir tane vardı; kusuruma bakmayın GV650 nin yanında görüntüleri çok ağırdı . Hiç ilgilenmedim bile. Bunun çizgileri farklı, dokusu farklı, ruhu farklı, karakteristiği farklı, imajı farklı, yaklaşımı farklı, sürüşü farklı.. Bana verdiği duygular o kadar çok ki.. Eminim mahsun bir günümde GV650'nin ön farı bana mahsun mahsun bakacaktır; eminim sinirli bir günümde motor homurdanmasını duyacağım, eğlenceli bir günümde yanlaması bana müthiş keyf verecektir, neşeli bir günümde ise hızı. Ve bu bağlamda popülist motorlarınının nelerinin efsane olduğu umurumda bile olmuyor. Bu tip motorlar klasik Cruiser. Yanlış anlamayın onlarıda çok severim. Hemde çok.... Evet ben bir CRUISER cıyım. Halada Crusıer binicisiyim. Ama GV650 farklı. Şunu demek istiyorum. Hyosung GV250 de yaşadığım tek duyguyu diğerlerinde de yaşarım. Ama GV650 değişik duygularıma tercüman olacak çizgilere sahip. Dediğim gibi isterse motoru komple pert olsun.. Bu motosiklet FARKLI:: Parçamı hiç önemli değil G.Kore den de getireceğimi bilsem bana duuygularımı yaşatacak motosikletime paramı veririm.........:bounce:
Son düzenleme: