Merhabalar,
Ben 1955 model bir BMW R50 kullanıcısıyım.
Motorumu kendim rektifiye ettim ve tüm mekaniğini.
Ama son zamanlarda bazı ufak tefek eksiklikler artık canımı sıkmaya başladım ve motoru sahibinden.com'a satışa verdim.
Amacım 250cc.'lik bir makina almaktı.Ama bir hafta kadar önce GV650'yi görünce(tabii ki daha önceden bildiğim ama hiç alıcı gözle bakmadığım bir motordu)hele ki performans verilerini suzuki ve yamaha ile karşılaştırınca bu paraya alınabilecek en iyi motor olduğunu gördüm.
Tabii benim motorum daha satılmadı.Ama ben tam da istediğim gökyüzü mavisi renginde motoru satan birini buldum.Ne yazık ki şu anki maddi çerçevede motorumu satsam bile bir GV650 sahibi olmam uzak görünüyor.
Bunları yazmamın sebebi ise buradaki GV650'ci arkadaşların paylaşımlarının
hoşuma gitmesi ve şimdiden beni aranızda görmenizi istememdir.
İnşallah belki de sayısaldan bişey tutar da bu hafta alırım hayalimdeki motoru.
Ya da biraz bekleyeceksiniz sıkı bir motorcu arkadaşınızı yolda giderken safınızda görmek için...[/COLOR]
hoşgeldiniz...:rendeer:en yakın zamanda istediğniz gökyüzü mavisi motorunuza kavuşmanız dileğiyle ...:rendeer:
________________________________________________________________________________________
Kaç gündür kar yağışı altındayız.İşler yoğun ve herşey bir yana çok sevdiğim ve bir türlü hiçbirşeyin yolunda gidemediği ve sonunda zamana bırakma kararı aldığımız bir ilişkinin ardından insan kendini nasıl hissederse öyle bir durumdaydım bugün.Gördüğüm sancılı bir rüyanın ardınan gözlerimi açtığımda gözüme bir güneş hüzmesi indi. Galiba güneş vardı ve moralimi düzeletecek bir şeyler yapmalıydım.Kahvaltı ardından tüm kaygılarımdan arınarak ve telefonuda bir kenara atarak motoru çıkarma fikri aklıma geldi.Kimine göre delice,kimine görede acısı sonra çıkarmış bu sevdanın.Hiçbiri umrumda değil açıkcası.Biraz rüzgar yeme vakti geldide geçiyordu ve soluğu garajda aldım.Ev arkadaşımda hazırlığımı görünce dayanamadı, o da toparlandı motorları hortlatmak için.

Görev yerim Muş olsa genede motor alacaktım.Gerekirse olduğu yerde marşa basar gene alırdım.Gerçi buranında muştan farkı yok.

Dakka bir gol bir daha ilk kar tekere değer değmez önden kayma gösterdi aniden ayağımı yere basarak dikleştirdim ve soğuk ter

eski motorum ve yeni sahibi volkan

sıçrayan su ve karlar radyatöre sıçrayıp, buharlaşıp duman çıkarmaya başladı

Buradaki sıkı endurocuların bile bu karda göze alamadığı yollara ve girdik resmen:cherry::queen:

Ve güneş kaybolupta dona çevirmeden tekrar dönüş yolundayız...Buz üstünde motora hakim olmanın veya olamamanın

Taze motorcu adayı Hüseyin arkadaşımızda benle artçı geldi.Fakat yaz kış konverssiz çıkamam diyen gençlik kitlesinden olduğu için:queen::queen: ayaklarını böyle ısıtmak zorunda kaldık :queen::queen::queen:
Biraz olsun sabah ki melankolik havamızı üzerimizden attık ve evimize döndük.

Yazın gelmesini iple çekiyorum açıkcası.Ama mevsim gereği karada ihtiyaç var.Hem yazın gelmesini istemeyen dostlarımız bile var."Jüniour Sibiryacık" halinden pek memnun..
Saygılarımla..:rendeer:
Son düzenleme: