Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

koruma demirleri çok güzel olmuş.Şaseyi delmeden kelepçeyle mi bağlayacaksınız??

hayır kelepçeyle bağlmayacağım aksine iki küçük delikle işi
hallettim ama delikleri şaseyi zayıflatmayacak şekilde açtım. oyüzden orjinalinden daha sağlam oldu dedim. resimlerini unutmazsam çekip buraya eklerim.

Sevgili dostlar, özellikle de bu sayfanın müdavimleri...

Bir ricam var !

Burada sadece bilgi paylaşımı yapalım. Başka marka motorlar ile ilgili gereksiz polemiklere girmeyelim.

Daha önce de yazdığım gibi, herkes kendi seçiminden memnunsa zaten sorun yok demektir.

Böylece seviyesiz diyalogların da önüne geçmiş oluruz. Neşemizi ve keyfimizi kaçırmaya gerek yok.

Sevgili dostlar, özellikle de bu sayfanın müdavimleri...

Bir ricam var !

Burada sadece bilgi paylaşımı yapalım. Başka marka motorlar ile ilgili gereksiz polemiklere girmeyelim.

Daha önce de yazdığım gibi, herkes kendi seçiminden memnunsa zaten sorun yok demektir.

Böylece seviyesiz diyalogların da önüne geçmiş oluruz. Neşemizi ve keyfimizi kaçırmaya gerek yok.

azına saglık abı

bencede benim gibi gv 650 düşenenlerinde morali bozulmasın yaa

hysoung dedinmi tek şu modelini şu kasayı ve üsütndeki motoru seviyorum şu kasanın çizgileri hatları japonlarda bile yok çinlilerde kopyalamadı henüz kendine has bir çizgisi tarzı var

2 gündür güncellenmemiş. tanıdıklarınızdan Gv650 satan var mı?? :D :D :D

Haluk hocanın gösterdiği benimde dikkatimi çekmişti. Anlamadığım neredeyse 250cc motosiklet fiyatına gv650 leri nasıl oluyorda millet satmak istiyor kesinlikle anlaşılacak birşey değil. Şahsen o fiyata satacağıma salonuma süs eşyası diye koyar yine vermezdim. :) Satılık sebebini sorduğunuzda şikayette yok,sadece tarz değişikliği...Hakikaten inanılır gibi değil. :silent:

Haluk hocanın gösterdiği benimde dikkatimi çekmişti. Anlamadığım neredeyse 250cc motosiklet fiyatına gv650 leri nasıl oluyorda millet satmak istiyor kesinlikle anlaşılacak birşey değil. Şahsen o fiyata satacağıma salonuma süs eşyası diye koyar yine vermezdim. :) Satılık sebebini sorduğunuzda şikayette yok,sadece tarz değişikliği...Hakikaten inanılır gibi değil. :silent:

haklısınız GV250lilerde 3500 ytl ye kadar düşmüş:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan scooter fiyatına

Bence tek neden Global-S&T Kanuni çekişmesi ve ihalenin kimde kalacağı konusundaki belirsizlik. Bu belirsizlik ortadan kalktığında zaten motosikletler gerçek değerini bulacaktır.Dünya pazarında kalitesini kanıtlamış bir marka sonuçta ortada kalmayacaktır.Hazır uygun fiyatı yakalamışken 2.el almanın zamanıdır :bounce:

ben konuştuğumda adam tarz değişkiğinden satmak istiyordu. ve o ilan çok uzun süredir orada duruyo. adam motoru kullanmıyor bence değerlendirmek lazım.

Bence tek neden Global-S&T Kanuni çekişmesi ve ihalenin kimde kalacağı konusundaki belirsizlik. Bu belirsizlik ortadan kalktığında zaten motosikletler gerçek değerini bulacaktır.Dünya pazarında kalitesini kanıtlamış bir marka sonuçta ortada kalmayacaktır.Hazır uygun fiyatı yakalamışken 2.el almanın zamanıdır :bounce:

Abi, duyumlarım yanlış değilse iki marka anlaşma yoluna gidiyorlarmış..
Dava süreci ve sonrasında çıkabilecek potansiyel kararlar iki şirketide zor durumda bırakabileceğinden ve Türkiye'de bu markanın geleceğini tehlikeye atabileceğinden 2 firma anlaşacakmış...

diye duydum 1-2 çalışandan..

Sanırım Gv650 yi satanların tarz değiştirme sebebi de GV 650 :)

Çünkü yüksek devirde kullanıma yatkın tarzıda cruser çizgisinin biraz dışında sanırım sahibini super suport a sürüklüyor. :)

Ben birine sormuştum sahibinden de adam GT650R alıcanı söyledi :)

daha önce yayınlandımı bilmiyorum ama bu fotolara hayran kaldım

n720922281_1513422_1530.jpg

n720922281_1513408_397.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar