bunu dıyenın motordan anlamadıgı bellineye dayanarak bunu demiş acaba
Sevgili dostlar, özellikle de bu sayfanın müdavimleri...
Bir ricam var !
Burada sadece bilgi paylaşımı yapalım. Başka marka motorlar ile ilgili gereksiz polemiklere girmeyelim.
Daha önce de yazdığım gibi, herkes kendi seçiminden memnunsa zaten sorun yok demektir.
Böylece seviyesiz diyalogların da önüne geçmiş oluruz. Neşemizi ve keyfimizi kaçırmaya gerek yok.
bencede benim gibi gv 650 düşenenlerinde morali bozulmasın yaa
hysoung dedinmi tek şu modelini şu kasayı ve üsütndeki motoru seviyorum şu kasanın çizgileri hatları japonlarda bile yok çinlilerde kopyalamadı henüz kendine has bir çizgisi tarzı var
Harley v-rod benzerliğimi yoksa hocam![]()
Haluk hocanın gösterdiği benimde dikkatimi çekmişti. Anlamadığım neredeyse 250cc motosiklet fiyatına gv650 leri nasıl oluyorda millet satmak istiyor kesinlikle anlaşılacak birşey değil. Şahsen o fiyata satacağıma salonuma süs eşyası diye koyar yine vermezdim.Satılık sebebini sorduğunuzda şikayette yok,sadece tarz değişikliği...Hakikaten inanılır gibi değil. :silent:
Bence tek neden Global-S&T Kanuni çekişmesi ve ihalenin kimde kalacağı konusundaki belirsizlik. Bu belirsizlik ortadan kalktığında zaten motosikletler gerçek değerini bulacaktır.Dünya pazarında kalitesini kanıtlamış bir marka sonuçta ortada kalmayacaktır.Hazır uygun fiyatı yakalamışken 2.el almanın zamanıdır :bounce: