hastası olduğum bi motor çok havalı fiyatı makul
ama kullanabilirmiyim bilmiyorum kilosu epey ağır
ben 174 cm 65 kgyim yaş 26
bundan önceki motor tecrübelerim
-5 sene mobileytte bionik yaklaşık 30.000 km
-5 sene yamaha bws 100 20.000 km
-2 ay yamaha ybr a2 ehliyeti almak için vitesli motoru öğrenmek için bi arkadaşımdan geçici almıştım 3000 km bile yapmadım
-4 ay kymco venox 250 tipini çok seviyordum ama biraz ağır geliyordu bana aldığımdan daha fazla para veren olunca sattım yaklaşık 2000 km kullandım sadece
-3 ay honda cbr 250r bu motoruda pek iyi kullanabildiğim tam hakim olduğum söylenemez arka frende çok sıkıntı yaşadım arka lastiğin yanıma kadar geldiğini çok gördüm

1500 km falan kullandım
-sonra anladım ki illa fren elde olcak aldım sym joyride 200i bagaj var rahatlık var.kontrolum süper.sanki benim için yaratılmış gibi motor şuan 3000 kmye geldim
ne kadar vitesli motorun arka freninden dolayı hakkını vererek süremesemde şeytan diyor bi fantazi yap gi gv 650 al diyor.kafamı karıştırıyor.vitesli motorda sanki fren yok gibi korka korka fazla temkinli sürüyorum
böyle bişey yapsam ve pek süremesem symyi sat sonra gv 650 al süreme zararına sat derken 3000 tl zararım olur
ne dersiniz becerebilirmiyim gv650yi
gv 250 demeyin hiç begenmiyorum.gv 250 alcağıma gider bi kymco venox 250 alırım yine