Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun bombacı20. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Güle güle kullan.
tşkler. hepimiz için kaza bela olmasın inş..
Hayırlı uğurlu olsun bombacı20. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Güle güle kullan.
slmlar bugün motoru izmir den getirdim. resmen şoktayım böyle bişey olamaz3. viteste 130 yapıo bu nasıl bir alettir arkadaşlar??
şimdiye kadar motora falan binmiomuşum şahsen ben
![]()
Birilerinden tiyo alarak mı bunu denedin yoksa içsel sesinimi dinledin gene bilmiyorum ama doğru kullanımı yakalamışsın..1.vites 70-80 km 2.vites 80-110 3.vites 110-145 km 4. vites 140- 180 km 5.vites 180-210 km aralığı agresif kullanım da önerilen verilerdir..ancak bu verilerin üzerine 15-30 km ekleme şansın var gücü bakımları da yerindeyse buna müsait ama motoru yormuş olursun..her zaman dibi görmek doğru olmaz..örneğin 1.vites 93-94 km hızlarda redline girer ama 81 km sonrasında güc kaybeder yani ivmelenmesi azalır zira maksimum beygiri 9000 devirde elde edersin..bu devrin üzerine çıktığında beygir kaybı olur azda olsa..rahat ve ekonomik kullanımlar 5000-7500 devir aralığı en iyisidir..motorun tekeri düz bassın kardeşim..hayırlı uğurlu olsun..:bounce:
Değerli abilerim selam ve saygılar.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/81736-hyosung-s-and-t-gt-250-r-kendi-kendine-gaz-veriyor-3.html şu başlıkta da belirttiğim gibi gt 250 ve gv 250 motorları olan iki arkadaşım var ve gt 250 de rölantideyken yüksek devirlere çıkma (8000 devir) problemi var ve bu sorun olmadan önce de zaman zaman stop etme sorunu vardı.Konjektörü yeni değişti statörü ise sağlam çıktı.
gv 250 de de ışıkta beklerken boştan bire atınca stop etme sorunu var. İkisi de enjektörlü makinalar. Diyeceksiniz ki neden kendi başlığına yazmadın? Bende gv 650 varken değerli görüş ve önerileriniz çok işime yaramıştı, ankarada olduğum için istanbula gelip tanışma ve görüşme fırsatım olmadığı için yine bu başlıktan fikirlerinizi almak istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
selam arkadaşlar
bazı özel sebeplerden dolayı motorumu satılığa çıkardım. gerekli tüm bilgileri verdim. selam ile ...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temiz-gv-650-131023880/detay
Fotoğraf görebilir miyiz mümkünse lion05?[/
deltaya gerı ıade etım yerıne alt sehpa ve on tampon koruması alacam ılgın ıcın tsk
genelde jikle açık gidilirse veya bujide sıkıntı olurda çiğ benzin atarsa egsozda yanma olursa olur önemli bir şey değildir.görüntü dışında pek sıkıntı çıkarmaz.gv 650 ler de bazısında eksoz un ortası neden renk değiştiriyor ? sorunlumudur ? görüntü olarak sorunlu ama .