Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Bir adet siyah gv650 almak istiyorum bi el atın da aranıza katılayım.
selam arkadaşlar.
baharla birlikte iyi sürüşler
son günlerde gidonda ileri derecede vibrasyon his ediliyordu. bujilere baktım, ön buji çıkınca arka buji motoru marşa basınca çalıştırmıyor , ancak arka buji çıkınca ön buji rahatça çalıştırıyordu. bujidendir diye bujileri değiştirdim. gidondaki vibrasyon oldukça azaldı,ancak arka bujinin çalıştırmama olayı aynen sürüyor.
Sorum, teknik bilgisi olan arkadaşlara lütfen: arka ve ön silindr çalışmasında böyle bir düzen olabilir mi? mesela ne bileyim,ön silindir çalışıp,belli bir zaman sonra ikinci silindirin devreye girmesi gibi ? Bu arada belirteyim , çekişte her hangi bir düşüş yoktu,yok. teşekkürler
Birde ben BP nin motor yağını kullandım(ilk defa) yani motorsiklet yağı kullanmadım. bir sakıncası ?
Uzay a laf yok..Motorcu kardeşim evlenme telaşında..Geziniz gece Konaklamalı mı .:silent: hayır mesafe yakın tabiide genede açık havada bir gece geçirmek de keyifli olurdu..o bakımdan..:queen:
selam arkadaşlar.
gezi gunu birlik sabah 7-30 GARAJ da bulusulup hareket edilecek aksam donulecek ancak kalmak isteyen kalir
7_8 mayis ta ayri bir gezi yapacagiz gece kalinabilecek otel ayarladim yer bandirma yakininda balikesir bandirma susurluk arasinda etrafi guzelliklerle dolu dunyada tek ozellikli suyu camuru olan bir kaplica orayada gidecegiz gv 650 ciler nedense motorlari gibi degil habire frene basiyorlar kardesim bu makineleri oto parkiniza sus diyemi aldiniz o kadar davet organizasyon 150 cc scooter cilker bile istirak etmeye calisiyorlar hadi kaldirin selenizi ruzgarlar sizi bekliyor :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:08 ----------
zaten en fazla 8 bin lira oda hepsi kredi olacak
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-km-de-kazasiz-tertemiz-motor-35582470/detay/
bununla ilgileniyorum biraz daha yardımcı olursa alabilirim.
arkadasimiz la anlastiralim sizide aramiza katilin bir an once ikinizide GARAJA davet ediyorum bu gun gelin bitirelim bu isi iki komutan is yapamaz vatandas olmayinca![]()
nurettin sesini duymasamda yazini okuduk sukur yagla alakasi yok arka silindirin tek basina calismamasi buji yeni ve atesleme duzenli ise karburator ayarlari ile ilgilidir motorlarda tek silidirin once calismasi gibi bir duzen yoktur - ancak yakit sarfiyatini azaltmak icin sehir icinde onu biz beraber yapabiliriz![]()
bir gun tel acip yeni mekanimiz GARAJA tesrif ederseniz hem iadeyi ziyaret hemde ayarlarini kontrol etme sansin olur radyatorun hararet yapmasin
halidun dostum. selamlar vallahi. inan biraz iş, biraz hava ,birazda yaşlılıktan mı ? kısa mesafelerde ancak turluyorum. hele havalar biraz kendine gelsin , bir gün mutlaka öncelikle seni görmel için( ve tabii garajı)mutlaka garaja uğrayacağım.hatta motor hiç çalışmadan ,tesarruflu sürüş imkanını bile araştırabiliriz. keyifli sürüşler. konjektörün yanmasın.:king:
Benim merak ettiğim bir nokta var; gv250 veya gt250R de sıfırının en fazla %35 altına (5.000tl) alıcıyı rahat bulduğu piyasada gv650 ye %60 altını teklif eden yada bu fiyata motosikleti ciddi sorunluda olsa satanları inanın anlamıyorum. Bu rakamlar nadirende olsa telafuz ediliyor. Aşılamayan hiçbir kronik sorunda yok üstelik. Gt250R gibi krank kıran gv650 yerli yabancı hiçbir sitede görülmedi. Amerika istatistiklerinde bazı dergilerde best seller veya en hızlı seçilmesine rağmen. Düşüncelerinizi alabilirmiyim!
Haldun bey tüm ayrıntılarda hemfikiriz. Eski paylaşımlarımda benzer cümleler kullanmıştım. 500.000 km çok ciddi bir rakam ama bu bakım ve yedeklemelerle bencede mümkün. :bounce:
deposunda göçük olmayan serdar da var elimizde![]()
Slm arkadaşlar yağmurlar azalıyor benim de motorumda tecrübem artmaya başlıyor.. motorumla birbirimizi tanımaya başladık bu arada GARAJ ımızın adresini tarif ederseniz ilk fırsatta uğramak tanışmak istiyorum malum biz karşının motorcusu olduk)
adres icerenkoy ozcelik sk. no 13 atasehir tarif e 5 den kartal yonune giderken bostanci koprusunun ustune cikinca icerenkoy istikametine giderken sagdan 4 cu sokaktan iceri giriyorsunuz sokagin adi yesilbelde sokak bitince tam karsinizda 2 katli binanin alti tel 0216 5737137 bekleriz en kisa zamanda![]()