Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

vah uzicim vah.demek hakkaten sattın he.inanamıyorum hala...::hakem1::eek:lum sen şimdi bu siteye nası yazacaksın ya.yukardaki satırları yazarken için sızlamadımı:(
olum bak tam sana göre bi araç buldum..http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...atilik-cok-temiz-lpg-li-kartal-45803325/detay
bol bol gezersin istanbul trafiğinde...popo rahat camlarıda açarsın iki tekli bi üçlü koltuk oooh rahatça bin...ilerde çocuk sayısıda artınca bagaja tıkıştırırısn benide ara pikineğe cümbür cemaat gideriz.yanlız çizgili, pijamaları vede eski gazete almayı unutma mangal için.::crying:: seni seviyoruz ama gv 650 le daha çok seviyoduk....:(:(

Uzay sana yorum yakışır kardeşim..GV 650 nin ruhu seninle her daim..:)

Model yılı 2006 ise yazdığı gibi ortalama 800 TL de lastikler için ekle..eder 14.300 TL Birde 5 Yıldır çalışmamış bir makina..İlanda fazla bir detay yok.Ben 2006 model alacaksam temiz kullanılmış bir makineyi tercih ederdim..yok eğer yılı yanlış yazılmışsa o zaman durum değişir tabii..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:58 ----------

Tanıştığın Kişi GV650i nikli Halidun bey..''Haldun bey ''dediğin için düzeltme ihtiyacı duydum:).bu sitede ben Haldun,GV 650İ de Halidun olarak (i) harfi farkıyla varız..:)
Sonra hatlar karışıyor adaşımla..:silent:
Ve merhaba bu arada..:wiinkk:

Merhaba :)

vah uzicim vah.demek hakkaten sattın he.inanamıyorum hala...::hakem1::eek:lum sen şimdi bu siteye nası yazacaksın ya.yukardaki satırları yazarken için sızlamadımı:(
olum bak tam sana göre bi araç buldum..http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...atilik-cok-temiz-lpg-li-kartal-45803325/detay
bol bol gezersin istanbul trafiğinde...popo rahat camlarıda açarsın iki tekli bi üçlü koltuk oooh rahatça bin...ilerde çocuk sayısıda artınca bagaja tıkıştırırısn benide ara pikineğe cümbür cemaat gideriz.yanlız çizgili, pijamaları vede eski gazete almayı unutma mangal için.::crying:: Seni seviyoruz ama gv 650 le daha çok seviyoduk....:(:(
..............

:)

sa

arkadaşlar konjektör problemimi hallettik gibi mondial 150zat konjektörü uyum sağladı gibi yanlız bir sorun var farlar yanarken şarj voltajı 13 volta kadar iniyor sıkıntı çıkartırmı acaba

amperinide olcun biraz idare edebilir ama startor de kontrol edin asiri direnc gosteririse startoru isiitir zaten izalasyonu iyi olmiyan startorunde yanmasina sebeb olabilir farlar yanmadan volt kac 15 v gecmesin 5000 devirde 15 v tu gecmememsi lazim fazlasi ekran i bozar neticeyi yazarsin

Yeni motoruma kavuştum :cherry:

Piaggio X Evo 400

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...io-x-evo-400-ie-koyu-gri-45533999/pasif-ilan/

Sahibi biraz indirim de yaptı sağolsun.

Sanırım en çok motora bineniniz benim. Bu motora gerçekten ihtiyacım vardı İstanbul gibi, Maslak gibi bir yerde. Beni hidrolik debrijay bile kurtarmazdı arkadaşlar :)

Çanta ihtiyacımı da giderdi. Bizim motora çanta bulacağım diye 1.5 yıl geçti yav :) Paraya kıyıp da alamamıştım. Benim kullanım alanıma, kullanım şeklime, yaşam tarzıma ve yaşadığım ile en uygun motor böyle birşey. Normal scooterla da birkaç viyadük var, geçemezdim herhalde, savrulurdum yollara.

GV 650'yi özledikçe tur atarım artık sizin motorlarla ama İstanbul'da olmasın :queen:

Hayırlı olsun ! Piaggio almakla çok doğru bir iş yapmışsın.
Sana bir de tavsiye : Zaten Maslak civarında bulunuyorsun, merkez servisten başka bir yere gitme!

Yeni motoruma kavuştum :cherry:

Piaggio X Evo 400

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...io-x-evo-400-ie-koyu-gri-45533999/pasif-ilan/

Sahibi biraz indirim de yaptı sağolsun.

Sanırım en çok motora bineniniz benim. Bu motora gerçekten ihtiyacım vardı İstanbul gibi, Maslak gibi bir yerde. Beni hidrolik debrijay bile kurtarmazdı arkadaşlar :)

Çanta ihtiyacımı da giderdi. Bizim motora çanta bulacağım diye 1.5 yıl geçti yav :) Paraya kıyıp da alamamıştım. Benim kullanım alanıma, kullanım şeklime, yaşam tarzıma ve yaşadığım ile en uygun motor böyle birşey. Normal scooterla da birkaç viyadük var, geçemezdim herhalde, savrulurdum yollara.

GV 650'yi özledikçe tur atarım artık sizin motorlarla ama İstanbul'da olmasın :queen:

Sevgili Uzay Face deki sayfan da çok uzun yazmak istemedim ama baktım benzer bir yazı var burada da yazmasam olmaz dedim içimden.
Öncelikle tekrar hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanı diliyorum yeni motorunu.:wiinkk:
Maslak trafiğini bende yaşadım uzun yıllar..hatta daha beterini yaşıyorum kadıköy bölgesinde..ara sokaklardaki dur kalktan altıyolda ki hengameye kadar..bilen bilir bu trafiği..hele birde gösteri varsa kadıköy meydanında trafik fena ötesi ama buna rağmen senin yaşadığın sıkıntıyı da yaşamıyorum.:)Scooterların cılız ve savunmasız kaldığı noktalarda ara gazı çoğu zaman işime yarıyor..manevra desen kimse alınmasın ama ne shadow nede Dragstar aynı kapasite de değil gayet rahat manevrası var küçük hacimli pizzacı scooterleri elbette daha avantajlı ama cüsseye göre bizimkiler gayet tatminkar..çanta desen ilk aldığımdan bu yana hiç sorun olmadı..daha aldığım günün ertesi o sorunu armode ile çözdüm.şimdi ise emvayi çeşidi var kilitlisi kilitsizi..isteyen kolaylıkla çözüyor..he..dersen debriyaj orda haklısın..ama yaşım genç..parmaklarım debriyajı sıkmadan keyif alıyor..bir nevi egzersiz bana göre..:bounce: ama senin daha öncede dediğin gibi farklı tarzları denemek istiyordun..bu durumda tamamdır derim..itirazım olmaz saygı duyarım.. ;)ama ne olur GV 650 nin çanta sorunu var..trafikte eziyet falan deme..:pr:yeni aldığın motosiklet seni rahatlatacaktır ona şüphem yok..kendinden bagajlı olan bir model..performansıda yeterli..uzun yola da gelecek cins den..güzel bir tercih..ve ilk fırsatta beraber bir şehir içi sürelim lütfen önceden sözleşirsek o güne has en büyük çantalarıda takacağım Gv ye sana söz..:wiinkk:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun ! Piaggio almakla çok doğru bir iş yapmışsın.
Sana bir de tavsiye : Zaten Maslak civarında bulunuyorsun, merkez servisten başka bir yere gitme!

Teşekkür ederim abi. Merak ettim o servisin yerini. Mutlaka oraya götürürüm, sağol :cat:

Sevgili Uzay Face deki sayfan da çok uzun yazmak istemedim ama baktım benzer bir yazı var burada da yazmasam olmaz dedim içimden.
Öncelikle tekrar hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanı diliyorum yeni motorunu.:wiinkk:
Maslak trafiğini bende yaşadım uzun yıllar..hatta daha beterini yaşıyorum kadıköy bölgesinde..ara sokaklardaki dur kalktan altıyolda ki hengameye kadar..bilen bilir bu trafiği..hele birde gösteri varsa kadıköy meydanında trafik fena ötesi ama buna rağmen senin yaşadığın sıkıntıyı da yaşamıyorum.:)Scooterların cılız ve savunmasız kaldığı noktalarda ara gazı çoğu zaman işime yarıyor..manevra desen kimse alınmasın ama ne shadow nede Dragstar aynı kapasite de değil gayet rahat manevrası var küçük hacimli pizzacı scooterleri elbette daha avantajlı ama cüsseye göre bizimkiler gayet tatminkar..çanta desen ilk aldığımdan bu yana hiç sorun olmadı..daha aldığım günün ertesi o sorunu armode ile çözdüm.şimdi ise emvayi çeşidi var kilitlisi kilitsizi..isteyen kolaylıkla çözüyor..he..dersen debriyaj orda haklısın..ama yaşım genç..parmaklarım debriyajı sıkmadan keyif alıyor..bir nevi egzersiz bana göre..:bounce: ama senin daha öncede dediğin gibi farklı tarzları denemek istiyordun..bu durumda tamamdır derim..itirazım olmaz saygı duyarım.. ;)ama ne olur GV 650 nin çanta sorunu var..trafikte eziyet falan deme..:pr:yeni aldığın motosiklet seni rahatlatacaktır ona şüphem yok..kendinden bagajlı olan bir model..performansıda yeterli..uzun yola da gelecek cins den..güzel bir tercih..ve ilk fırsatta beraber bir şehir içi sürelim lütfen önceden sözleşirsek o güne has en büyük çantalarıda takacağım Gv ye sana söz..:wiinkk:

GV-650 trafikte rahat abi ama bir cruiser ne kadar rahatsa o kadar rahat. Mesela bir çok enduronun aynaları, arabalarınki ile denk gelmiyor. Yerden yüksekler, o yüzden ayaklık kaldırıma denk gelmiyor. Ben her gün en pis trafik olan yerlerden birinde kullandığım için ya enduro alacaktım, ya da scooter. Gittik hayvan gibi bir scooter aldık, yine aralardan geçme kapasitesi GV'den pek farklı değil :queen:

GV'ye dediğin çantalardan takarak veya Halidun abinin bahsettiği hidrolik debriyajdan takarak, senin önerdiğin koltuktan yaptırarak ihtiyaçlarımı karşılayabilirdim ama ben 72 beygirin yarısını bile kullanmadığım için o motorda verdim gitti. Altında bir yaratık var ama önünde bir trafik var :)

İnsanın yazdıkça yazası geliyor. İki motor alacak durumum olsa GV kalırdı TABİİ Kİ. Ama yarın birgün bir motor daha alacak olsam GV almam. Neden başka bir motorun tadına bakmayayım ki :wiinkk: Ama üç motorum olsa ahahahaha :queen:

dagdan yuvarlanan das piegoda durdu gibi ama bir sure sonra kevawy matrix de duracak veya vespada

hayirli olsun mevla saglikla mutlulukla kullanmak nasip etsin

sevgılı kardesım yenı motorun hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin

Allah razı olsun kardeşim, cümlemizi Allah kazalardan korusun.

Senden aldığım dünyanın gelmiş geçmiş en karizma, en baba dizayna sahip GV-650'sini yeni sahibine teslim ettim :cat:

Hayırlı uğurlu olsun,bu aletin de eski motorundan geri kalır yanı yok:) en maxisinden bir scooter,400cc,all in one bir motor.Tatmin kalacağına inanıyorum,keyifli sürüşler.Garaj'da görüşürüz.!:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar