ya esasında bence bu lastiklerle bu aleti çamura sokmak çok ta akıl karı değil, bayinin sölediği kadarıyla üstündeki lastikler yağmur kanalları sebebiyle yağmurda bile sorun çıkarmaz dediler, ama arazi falan diyorsanız en azından bu lastiklerle çıkmak çok sakıncalı olur diye düşünüyorum.
reco58 in sorularına da gelince;
rodajım daha bitmedi ve ne kadar yaktığı konusunda ne söylesem yanıltıcı olacaktır..
en verimli kullanma hızı 100-110 civarı olacaktır, ama genel olarak supermotoların yapısına bakıldığında motorların sürekli devirli çalıştırılması tavsiye ediliyor, bu cihaz da supermoto olduğundan bende zamanla bu kuralı uygulamaya başlayacağım, çünkü üstündeki motordan tutun herşeyine kadar cihaz baya bir değiştirilmiş durumda .
diğer soruna gelince açıkçası 250cc lik endurolar yerine bunu seçmek daha mantıklı çünkü üstündeki motor çok büyük işler başarabilecek bir motor gibi gözüküyor. En azından onlardan daha büyük ve heybetli durduğuna gözümle de şahit oldum.
artçı ile yolculuk yaparsan race ya da naked lardan daha az yorulacağının garantisini verebilirim çünkü sele gayet rahat ve vibrasyon rodajda olmasına rağmen çok az, ayrıca dohc motor kullanıldığından uzun yolda motorun bayılacağını da hiç zannetmiyorum ve motor 120 kg olduğundan toplam artçıyla 140-150 kg lik yük fazla sizi zorlamayacaktır diye düşünüyorum.
Parçaları da servislerde artık mevcutmuş zaten çoğu parçası cross modeliyle aynı neredeyse, bazı spesifik supermoto parçaları hariç, onlarda temin edilmiş yani
Hayırlı uğurlu olsun, 41 kere maşallah diyorum, gayet güzel bilgiler vermişsin benim tek sorum şu meşhur marka renginden yok muydu olacak. Yoksa da başka renginin gelebileceğinin bilgisini verdiler mi?
tek renk olarak gelecek diye duydum ama yurtdışında turuncusu da varmış, ama inanın bu renk hiç yabana atılacak cinsten değil,
eğer arı gibi görünmesini istemiyorsanız o sarı şeritleri çıkarıp komple simsiyah ta yapabilirsiniz motoru
dur bi sakin ol.

bence bu soruların çoğuna, ithalatçı firma bile cevap veremez. :cherry:
motor daha çok yeni. ve bilinen kullanıcı sadece 1 kişi.
bazı verilerin ortaya çıkması zaman alacaktır.
bende mantıksal açıdan cevap vermeye çalıştım, umarım potansiyel taşıyordur