benımkı hyosung modelı kardesım.yıllardır ıkı teker uzerındeyım o kadar da tecrubem olsun dımı bı makıneyı tahlıl etmek ıcındaha yeni sizin motorda 300km kullanıpta bütün soruları yanıtlamak için erken ancak memnunsanız ne mutlu size.Güle güle kullanın.Sizin ki hyosung mu S&T kanuni mi?
tsk ederım kardesım.tabı sıze bıkac foto atabılırım.hayırlı olsun.. güle güle kullanın.. çok sevindim konunun da canlanmış olmasına.. şimdi kışa gidiyoruz motor filan alınmaz benim açımdan.. ama burdan izleyip bahara kadar kanaat biriktiririz
hayırlı olsun. kazasız sürüşler..
Not: Foto da bekliyoruz.
bu arada bıkac tek teker we arazı resımler war pc ye attıgım zaman ulastıracagım paylasıma1- Şu gereksiz ve samimiyetsiz,beni tanımadan "KARDEŞİM" lafını lütfen kullanmayınız,yaşımın kaç olduğnuda bildiğinizi hiç düşünmüyorum.
2- Hyo.12000 km. kullanıpta sonrasın garantisi biteli 1 hafta olupta çok güzel arıza yapar ve kazaya sebebiyet verir demek istediğim 300-500-800km.ler sorun söyleyeyim için çok erken olduğu aşikardır...
3-Madem bu kadar yıllardır motor kullanıuyorsunuz ve bir motorun uzun vadede nasıl olacağını tahmin ediyorsunuz o zaman ne mutlu size...Bir dergide test yazıları yazmayı düşünün bence.
Kazasız belasız sürüşler
Hyosung RX125 RX 125 Supermoto Super Moto Carb Jet Kit
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Hyos...5877212QQptZMotorcyclesQ5fPartsQ5fAccessories
böyle birşeyi motoruna takmış olan var mı acaba?
1- Şu gereksiz ve samimiyetsiz,beni tanımadan "KARDEŞİM" lafını lütfen kullanmayınız,yaşımın kaç olduğnuda bildiğinizi hiç düşünmüyorum.
2- Hyo.12000 km. kullanıpta sonrasın garantisi biteli 1 hafta olupta çok güzel arıza yapar ve kazaya sebebiyet verir demek istediğim 300-500-800km.ler sorun söyleyeyim için çok erken olduğu aşikardır...
3-Madem bu kadar yıllardır motor kullanıuyorsunuz ve bir motorun uzun vadede nasıl olacağını tahmin ediyorsunuz o zaman ne mutlu size...Bir dergide test yazıları yazmayı düşünün bence.
Kazasız belasız sürüşler
alıştınmı motora....
kanka nerelerdesin yawwgelmedin şileye!!
motora alışmaya devam, haftada 1-2 sefer sürünce böyle oluyor, bir önceki hafta tek başıma şile yapmam iyi oldu, max süratimi 90'lara taşıdımdüz yolda olsun yokuşta olsun senin yaptığın gibi epey motor geçiyorum ama virajlarda yüksek süratlerde bariz sorunum var, yavaşlayarak giriyorum, bu da gruptan kopmama sebep oluyor, çok şiddetli rüzgarda özellikle köprüde salavat getiriyorum
![]()
neyse o linkteki parça benzin tüketimini acaba ne kadar artırır merak ediyorum
bu süpermoto modeli sanırım arazi için pek uygun değil ?
daha çok şehir içindeki kaldırım tarzı engebeler için dizayn edilmiş olmalı ?
arazi için tekerleri mi değiştirmeli, başka bir model mi almalı ?