acayüp nickli arkadaş kymco bugüne kadar tık demedi demişsin ama ms3le 2 tur atmışın nasıl anladıysan tık diceni 2 turda bide gidip sym joyridela karşılaştırmışın ms3 ü joyride ms3ün yanında bisiklettir malzeme kalitesine lafımız yok ama inceleyipte içini nasıl gördün ben anlamadım valla??
Sevgili arkadaşım o yazımın altında kaç yıldır ne motorlar kullandığımı hava olsun diye yazmadım. Tecrübeme rağmen hala neyin ne olduğunu anlayamayacaksam boşuna binmişim ben bu zamana kadar bu kadar motora.
Ayrıca 2. turu "hadi canım bukadar kötü olamaz" duygusu ile attım. Yoksa ilk turda notunu vermiştim bile. Ayrıcada motorun her yerini söküp inceledim. Nedenmi yolda kalmıştı ve adam ne yaptıysa çalıştıramamıştı. Ben yardımcı oldum zorlada olsa çalıştı. Neredeyse benim 1 aylık jel akümüde bitirecek ikimizde yolda kalıcaktık. Düşünki kymco ile ilk yolda kalışım bile bir ms3 yüzünden olucaktı. Çevreye bile zararlı yani o derece bir model.
Şidmi bu motor hakkındaki içimden gelen asıl düşüncelerim bunlardı. İlk yazımda acımasız olmak istememiştim ama bu sefer hepsini söylimde içim rahatlasın
Almayı düşünen varsa aklından bile geçirmesin derim. Kendi görüşümdür.
Ayrıca da joyride ile kıyaslarım ancak ,gts ile kıyaslayamam , sym ye ayıp etmiş olurdum. Bu nedenle joyride ile kıyasladım ki yinede joyride derim.
Almayı düşünenler uzun uzun düşünsünler. Altıktan sonra düşünmenin faydası olmaz. Sırf satanların 170 yapan 180 yapan tek 250cc demesi (ki sanmam) yada o hıza ulaşıyor olması kime ne fayda sağlar o da tartışılır. Dahada vahimi herkesin kabul ettiği malzeme kalitesizliği ile kendini gözden düşüren bir modelle kim 170-180 yapmaya cesaret edebilir. Yapmak doğrumudur. vsvsvsvsvs
Bu arada hyosung a bir garezim yok. gt250 r kullanıyorum gayet güzel. gv 250 kullandım o da gayet kaliteli.
Bu arada unutmadan ms3 ü olanlar lütfen hava filtrenizi iyi bir ustaya inceletin. Yapısından dolayı motorun içine toz toprak alıyor. (hava filtresine giden boruyu çamur kaplıyor o derece yani) 10,000 de piston silindir sekman gerekmesin motorlarınıza. Sanırım bir tasarım hatası mevcut..
(işte bu şekilde inceledim arkadaş bu motoru )