KRONİK sorunları var. Marş dişlisi, benzin regülatörü, konjektör ve konnektörlerden kaynaklı elektrik sorunları ve berbat plastikleri. Evet berbat çünkü olduğu yerde yan yatan motorun alt tablası kırılmaz, kırılırsa da o çatlak bütün tabloyu kaplamaz, ama MS3'te böyle. Niyetli olanlar aynı bütçe ile 250 cc Taiwan motorlarının 2005 2006'lerı alınabilirken neden bu Kore'linin 2008 modeli alınabiliyor bir düşünsün. Hala almaya niyetlenen varsa şunlara dikkat etsin;
1- Plastik aksamı çok iyi kontrol etsin, paspasın altına muhakkak baksın.
2- Marş bassın, dişli seslerine dikkat etsin. Takırtı tukurtu geliyor mu?
3- Kablo ve konnektörlere baksın, yanık sebebi ile değiştirilmiş bantlanmış yer var mı?
4- Akünün şarj seviyesini ölçsün, konjektör hatası sebebi ile önce akü, sonra statör mefta oluyor.
5- Soğutma su hortumunun motora giriş yaptığı yerin hemen altında küçük bir tahliye deliği var, buradan su sızdırıyor mu?
Ben bu motor şöyledir böyledir diye genelleme yaparak yazmıyorum, tek tek çıkardığı sorunları biliyor ve kontrol edileceği noktaları söylüyorum. Ben bu motoru gözüm kapalı söker takar hale gelmiştim, sayesinde tamircilik öğrendim. Sahibiyken de objektif yorum yaptım, sattıktan sonrada. Merak eden google'dan benim yorumları aratabilir. MT ve scooturk.net'te (nickim aynı) bu motorla ilgili onlarca mesajımı bulabilir.
Benim motor kötülemekle kazanacağım bişey yok, satmış kurtulmuşum, amacım sadece insanları uyarmak, mutlaka alacaklarsa değerinden fazla vermemelerini sağlamaktır.