Arkadaşlar dün akşam kardeşimle gittik baktık motora,beğendik:cherry:
Volkan usta'dan da geçer not aldık:cat:
Kardeşim bu motoru almak için çok sevdiği gitarlarından biri olan 92 Jakson' ı satıyor.Muhtemelen bugün nakiti cebine koyar.Bu hafta satış işlemler vs. tamamlanır.
Volkan ustanın aşağı yukarı tarifini alabilir miyim acabaBende göstereceğim bir tane RT125
![]()
Bugün gittim gördüm motoru konuştuk, alacağım zaman arayacağım![]()
@TAYFUNBORA
Sen aldın mı motoru? Sahibindende kalkmıştı bir ara ilan tekrar geldi. Sanırım vaz geçtin?
O zaman hayırlı olsun diyelimBende gittim ama sürmedim, daha doğrusu süremedim :queen: Daha önce hiç vitesli tecrübem olmadığından ve baktığımız bölgede boş arazi olmamasından dolayı..
Ama artçı olarak 1km falan beraber gittik, herşeyini gösterdi. Özellikle dönüşte bisiklet olsa düşer ama o düşmüyor lastik sağolsun :cherry:
Sonuç olarak bana kredi vermediklerinden dolayı bir tanıdığımın kredi kartı ile altın alıp küçük bir kar ile geri verecem elime para geçmiş olacak hemde faiz çok düşük olacak :cat: Bu şekilde almayı düşünüyorum. Kredi onayı yok gelecek mi derdi yok :cherry: Hemide taksitle :queen:
Volkan ustayada gidemedik çünkü adamın o gün işleride yoğunmuş, benimde başka boş günüm olmadığından sadece kendim görmeye gittim. Ama alırken mutlaka ikimizinde musait olduğu bir zaman gidecem ve göstericem Volkan ustaya
Ayrıca yokuş çıkarken çok rahat çıkıyor iki kişi, onuda yazmadan edemeyeceğim1 ay kadar alıştıktan sonra ben uzun yolada çıkarım :cherry:
Şu makineyi alsakta bir gezsek ya, tabi ondan önce vitesli kullanmak önemli :cherry:
Sanırım pazartesi honda eğitime gideceğim. Satılmassada haziranın son haftası motoru alırım temmuzdada gez babam gez :queen:
slm arkadaşlar bu siteyle yeni tanıştım ve üye oldum..
bu sene motorlara fena halde merak sardım..
bu yaz 3000-4000 tl civarı bi motor alacağım muhtemelen..
aklımda hyo gt250 comet ve hyo rt125 var..
ikiside hoşuma gidiyo ama hyonun konyadaki servis durumu hakkında bi bilgim yok..
daha önce scooter vs. gibi motorlar kullanmışlığım var ama ilk vitesli motorum olacak..
servis diğer konularda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..
herkeze selamlar..
Sahibindende siyah bir comet vardı.. 4500 TL ye eğer biraz zorlayabilirsen onu al derim çok güzel makine.. Param çıkışsaydı onu alırdımŞimdi Rt için cebelleşiyorum bende.. Anca bu ay içinde alacam gibi görünüyor ::crying::
@TAYFUNBORA
Tekrar hayırlı olsunBir kaç resim atta topic şenlensin :cherry:
yorumun için teşekkür ederim tayfun.. bişey daha soracağım bu makine( rt125 ) nin max. hızı nedir?